Ovaj oglas je istekao!

Prostrani dvoetažni stan idealan za život i turizam, Žrnovska Banja, 126 m...

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Žrnovo, Korčula, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5809157

Cijena:
369.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prostrani dvoetažni stan idealan za život i turizam, Žrnovska Banja, 126 m2 NKP
Luksuzan dvoetažni stan s pogledom na more u Žrnovskoj Banji, 126 m2 NKP

U Žrnovskoj Banji, na samo 4 km od grada Korčule i 2 km od Žrnova, smjestio se novi stambeni projekt koji nudi luksuzan dvoetažni stan neto korisne površine 126 m2, pozicioniran na drugom katu i u potkrovlju.

Na donjoj etaži prostire se prostrani dnevni boravak, povezan s blagovaonicom i kuhinjom, odakle se izlazi na dvostranu natkrivenu terasu koja nudi ugodan prostor za opuštanje i uživanje u pogledu na more. Unutrašnji prostor karakterizira luksuzni epoxy pod, dok su zidovi obloženi microtopingom, što stanu daje moderan i sofisticiran izgled.
U potkrovlju su smještene spavaće sobe koje pružaju privatnost i mir, a opremljene su kupaonicom koja odražava isti visoki standard dizajna i opreme kao i ostatak stana. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi se osigurala maksimalna funkcionalnost i estetika prostora, čineći ovaj stan idealnim za one koji traže kvalitetu i komfor.
Stan je dio stambenog projekta koji je završen 2022. godine, građen prema najvišim standardima struke, s materijalima A klase i armirano-betonskom konstrukcijom. Visoka kvaliteta gradnje osigurava A+ energetski certifikat, što znači niske troškove održavanja i energetsku efikasnost. Sve to, uz neposrednu blizinu mora i sve potrebne sadržaje, te posebnu pogodnost za turističko iznajmljivanje zbog atraktivne lokacije i visoke kvalitete stanovanja, čini ovaj stan izuzetno privlačnim za život i investiciju u turizam.