Prodaje se trosoban stan 71,95 m2 s parkingom , 1. kat - Trnava

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trnava, Donja Dubrava, Grad Zagreb

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 05.05.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5859080

Cijena:
198.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 71,95 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2010
Energetski certifikat: C
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Privlačan trosobni stan s obiljem svjetla i topline, idealan za udoban život u  Zagrebu
Ovaj prostrani trosobni stan očarava svojim obiljem svjetla i topline te je savršen spoj udobnosti i modernog stila. Orijentiran na tri strane svijeta (istok, zapad, jug), pruža prekrasan prirodni osvjetljenje tijekom cijelog dana. Nalazi se na prvom katu manje stambene zgrade od sveukupno tri kata, smještene u mirnom naselju Donja Dubrava, u blizini naselja Trnava.
Ova elegantna zgrada, izgrađena 2010. godine, nudi 13 stanova, pružajući privatnost i mir svakom stanaru. Stan je adaptiran 2018. godine, a njegova ukupna površina iznosi 72m2. Dodatnu pogodnost predstavlja i parkirno mjesto u ograđenom dvorištu zgrade, uz mogućnost korištenja zajedničkog roštilja.
U neposrednoj blizini nalazi se javni prijevoz s tri autobusne linije i dvije stanice vlaka, što olakšava svakodnevne obaveze. Tu je također i dječji vrtić, čineći ovu lokaciju idealnom za obitelji s malom djecom.
Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, dnevnog boravka s modernom kuhinjom i prostranom blagovaonicom, kupaonice, zatvorene lođe te zatvorenog balkona. Stan se prodaje namješten ili polunamješten, po dogovoru, pružajući mogućnost personalizacije prema vašim željama i potrebama.
Grijanje je etažno plinsko, a brojila za struju, vodu i plin su posebno odvojena za stan, osiguravajući transparentnost i jednostavnost upravljanja računima.
Za više informacija nazovite na broj : 091 515 2080 Ana Marija
''LIBELIN ŠTREBERAJ'' 
 Želite znati više o tajnama tržišta nekretnina? Zanima vas koliko iznosi kapara, ili kako kupiti nekretninu putem kredita i slične teme?
Otkrijte sve to i još mnogo više u \"LIBELINOM ŠTREBERAJU\".
Kliknite na link i započnite svoje istraživanje: Libelin Štreberaj. 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga