Prodaje se dvosoban stan 5. kat 40.56 m2 + balkon - Dubrava

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Studentski grad, Gornja Dubrava, Grad Zagreb

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 14.04.2024.
Oglas pregledan: 370 puta
Šifra oglasa: 5833667

Cijena:
128.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 40,56 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na prodaju je dvosoban stan u Dubravi, smješten u ulici Milovana Gavazzija. Stan se nalazi na petom katu zgrade i prostire se na površini od 40,56m2. Uz stan dolazi balkon i dodatna prostorija za pohranu u podrumu.
Stan se stastoji od : kuhinje, hodnika, dnevnog boravka i blagavaone, prostrane spavaće sobe, kupaone,  natkrivenog balkona te ostave u prizemlju zgrade.
Zgrada je nedavno prošla kroz obnovu 2023. godine, tijekom koje je postavljena nova PVC stolarija u kuhinji i spavaćoj sobi, a iste godine izvršena je zamjena krova.
Stan pruža fleksibilnost u uređenju, omogućujući pregradnju jedne prostorije i eventualnu transformaciju u trosoban stan. Prodaje se potpuno namješten.
Lokacija stana je izuzetno povoljna, s nekoliko većih trgovačkih centara u blizini. Autobusna stanica udaljena je samo 5 minuta hoda, dok je tramvajska stanica udaljena 10 minuta hoda. Dostupan je besplatan javni parking.
U planu je ugradnja lifta i termo fasade, koje će biti financirane putem EU fondova u bliskoj budućnosti. Troškovi režija su minimalni, s grijanjem koje je povezano na toplanu.
Za više inforamcija kao i za razgled nekretnine možete me kontaktirati na 098 185 9099.
 
Tihana Jurić
Libela nekretnine 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga