Prodaja, stan, Sveti Duh, Trsje, 3s, 96m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sveti Duh, Črnomerec, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 23.04.2024.
Oglas pregledan: 88 puta
Šifra oglasa: 5844969

Cijena:
299.999 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Sveti Duh, Trsje, 3s, 96m2
STAN, PRODAJA, SVETI DUH, Trsje, 96m2, 3-soban.
Na prodaju je šarmantan stan smješten na Svetom Duhu, u mirnoj ulici Trsje. Nalazi se u zgradi novije gradnje, ali se doima kao da se nalazi na prvom katu, iako je smješten na prizemlju. Ova nekretnina nudi udoban prostor s mnogo potencijala i pruža mogućnost stvaranja idealnog doma po vašem ukusu.
Stan se sastoji od prostranog ulaznog hodnika, dvije udobne spavaće sobe, idealne za odmor i privatnost. Dnevni boravak je prostran i povezan s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući otvoreni prostor za obiteljska okupljanja i druženje. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku lođu, koja je idealna za opuštanje i uživanje na otvorenom. Stan također ima i ostavu te odvojeni wc.
Stanu pripada jedno vanjsko parkirno mjesto, što vam omogućuje praktično parkiranje i olakšava svakodnevni život.
Stan je u vrlo dobrom stanju, ali zahtijeva malo uređenje kako bi se prilagodio vašim željama i potrebama. Ovo je sjajna prilika za one koji žele stvoriti dom po vlastitom ukusu i stilu.
Sveti Duh je mirna i popularna lokacija u Zagrebu, koja pruža sve potrebne sadržaje u blizini, uključujući trgovine, restorane, škole i vrtiće. Uživajte u mirnom okruženju, ali i brzom pristupu gradu i svim njegovim pogodnostima.
Ne propustite priliku da pretvorite ovaj stan u svoj savršeni dom!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga