Prodaja, stan, Špansko-Oranice, Pavlenski put, 3s, 60m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Špansko, Stenjevec, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 23.04.2024.
Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 5844968

Cijena:
240.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Špansko-Oranice, Pavlenski put, 3s, 60m2
STAN, PRODAJA, ORANICE, Pavlenski put, 60 m2, 3-soban.
Na prodaju je predivan stan smješten na 4. katu zgrade s liftom u mirnom i traženom dijelu Zagreba, na Oranicama. Ovaj moderni stan nudi udoban i prostran prostor koji je savršen za uživanje u životu u gradu.
Stan se sastoji od ulaznog hodnika koji vodi u dnevni boravak koji je povezan s blagovaonicom i kuhinjom. Ovaj otvoreni koncept prostora omogućuje svjetlosti da prožme cijeli stan, stvarajući ugodnu atmosferu. Dvije spavaće sobe pružaju dovoljno prostora za odmor i privatnost. Uz to, stan ima modernu kupaonicu s wc-om.
Stan se nalazi u odličnom stanju i prodaje se kompletno namješten. Svaki kutak stana je pažljivo uređen i opremljen, stvarajući elegantan i ugodan interijer.
Dodatna prednost ovog stana je mogućnost zasebne kupnje garažnog parkirnog mjesta, što će vam osigurati sigurno i praktično parkiranje.
Vlasništvo je uredno, što će vam pružiti potpunu sigurnost tijekom procesa kupnje.
Oranice su atraktivna lokacija u Zagrebu, s blizinom trgovina, restorana, škola, vrtića i sportskih objekata. Također ćete uživati u blizini prirodnih parkova i šetnica, pružajući vam priliku za opuštanje i rekreaciju.
Ovo je izvrsna prilika za one koji traže moderan stan u mirnom okruženju. Ne propustite ovu priliku!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga