Prodaja, stan, Remete, Gorice, 3s, 125m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Remete, Maksimir, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 03.01.2024.
Oglas pregledan: 228 puta
Šifra oglasa: 5593791

Cijena:
493.749 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Remete, Gorice, 3s, 125m2
STAN, NOVOGRADNJA, REMETE, GORICE, 125m2, 3-soban.
Ovaj prostrani stan u prizemlju pruža idealnu ravnotežu udobnosti i funkcionalnosti. Ulazni hodnik dočekuje vas svojim šarmom i vodi vas prema prostranom dnevnom boravku, kuhinji i blagovaonici koja je savršena za obiteljska okupljanja i zabave s prijateljima. Iz dnevnog boravka imate izravan izlaz na prekrasnu nenatkrivenu terasu, idealnu za opuštanje na svježem zraku.
Stan se diči s dvije elegantno uređene kupaonice s wc-om, što osigurava maksimalnu praktičnost za cijelu obitelj. Spavaće sobe su dovoljno prostrane kako bi vam pružile potrebni mir i udobnost, a jedna od soba ima izlaz na terasu koja nudi predivan pogled na okoliš.
Posebno ističemo dvorište površine 330m2, koje je pravi raj za ljubitelje prirode i zelenila. Grijanje na dizalice topline osigurat će vam ugodnu temperaturu tijekom svih godišnjih doba, dok će omekšivač vode poboljšati kvalitetu vašeg života.
Osim toga, svaki stan ima svoje garažno i parkirno mjesto, kao i spremište za sve vaše potrebe. Ako vozite električno vozilo, bit će vam drago saznati da na garažnom mjestu postoji punionica za struju.
Nalazimo se u kvartu Remete, koji pruža savršen spoj mirnog okruženja i blizine svih potrebnih sadržaja. U blizini se nalaze škole, vrtići, trgovine i javni prijevoz, čineći ovu lokaciju idealnom za obitelji, ali i sve koji cijene udobnost i kvalitetan život.
Ne propustite priliku postati dio ovog ekskluzivnog naselja. Planirani završetak gradnje je u listopadu 2023. godine, što znači da ćete uskoro moći zvati ovu prekrasnu nekretninu svojim domom. Kontaktirajte nas što prije kako biste saznali više informacija i osigurali svoj budući dom!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga