Ovaj oglas je istekao!

Prodaja, stan, Jarun, Vrisnička , 4s, 100m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jarun, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 5837844

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Jarun, Vrisnička , 4s, 100m2
PRODAJA, STAN, ZAGREB, JARUN- u izuzetno kvalitetnoj zgradi, iz 2009. godine, s liftom, renomiranog izvođača, prodaje se komforan stan u visokom prizemlju s izlazom na vrt. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaonice s WC-om, 2 spavaće sobe, od kojih je roditeljska soba povezana sa velikom walk in garderobom i još jednom prostranom kupaonicom, velikog open space boravka s kompletno opremljenom kuhinjom. Dnevni prostor je odijeljen u dvije cjeline, budući vlasnici mogu jednostavno dobiti još jednu ili čak dvije komforne sobe, ovisno o potrebama.
Dnevni boravak ima izlaz na uredno održavani vrt, sa maksimum privatnosti, zahvaljujući visokom i gustom zelenilu. Stan je dvostrano orijentiran, veći dio je južne orijentacije, svijetao, s kvalitetnim namještajem, uređenjem, izvrsno održavan. Pripada mu i na - 2 etaži spremište od 2,5m2, te garažno parkirno mjesto
( 10 m2), sveukupno obračunski po koeficijentima 100,15 m2, od čega je stambeni dio 91 m2. I za drugi automobil ima mogućnost parkinga. U blizini jarunskog jezera, u neposrednoj blizini škole, vrtića, crkve, tržnice i svih bitnih sadržaja. Prometno odlično pozicioniran i povezan, uredne dokumentacije, useljiv. Preporuka!