Ovaj oglas je istekao!

Prodaja, stan, Centar, Palmotićeva, 3,5s, 122m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5791971

Cijena:
299.001 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Centar, Palmotićeva, 3,5s, 122m2
PRODAJA, STAN, ZAGREB, CENTAR, PALMOTIĆEVA, 122m2, 3.5soban
Prekrasan građanski stan, u centru grada, na 3 minute pješice od Zrinjevca, smješten u dobroj zgradi, s renoviranom fasadom, zatvorene podne površine od 112,5 m2.
Sastoji se od 3 veće salonske sobe orijentirane na ulicu te ulaznog hodnika, toaleta, manjeg hodnika, kupaonice s wc-om, kuhinje, manje sobe i balkona. Stanu pripada spremište na tavanu (8,1m2) i u podrumu (7,4m2 - ono je uređeno i koristi se).
Stan je djelomično adaptiran. Uređena je dnevna soba - spušteni su stropovi te uvedeno stropno grijanje, u kupaonici i kuhinji izmijenjene vodovodne instalacije. Podovi i grede su od punog drveta, na podu je hrastov parket u dobrom stanju. Potrebno je urediti vanjsku stolariju koja je u originalu a u navratima lakirana. U stanu je plinsko brojilo, potrebno razvuči radijatore ukoliko će željeno grijanje biti na plin.
Idealno za veću obitelj ili kao investicija za dugoročni najam studentima, ordinaciju ili uredsko poslovanje. Neposredna blizina Sveučilišta, Glavnog kolodvora i svih sadržaja najužeg centra.