Ovaj oglas je istekao!

Prodaja, stan, Centar, Klaićeva , 3s, 87m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 132 puta
Šifra oglasa: 5867465

Cijena:
259.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Centar, Klaićeva , 3s, 87m2
PRODAJA, STAN, ZAGREB, Klaićeva, predivan, svijetli, 2,5 sobni građanski stan, kompletno i kvalitetno adaptiran 2023., u dobro održavanoj zgradi.
Dvostrane orijentacije, sastoji se od raskošnog ulaznog hola, gostinjskog WC-a, dvije velike sobe sa zasebnim ulazima, ali i međusobno povezane, na sjevernoj strani, od koje jedna ima izlaz na mali balkon i ulaz u prostranu kupaonicu s walk in tušem, u koju se ulazi i iz hodnika.
Tu je i kompletno opremljena kuhinja s prostorom za blagovanje i izlazom na drugi balkon, južne orijentacije i izbom, te još jedna manja soba, na istoj strani.
Visoki stropovi, raskošna stolarija ( dvokrilna vrata), birana keramika, plinsko etažno s novim bojlerom, klima uređaji, rasvjeta, sve instalacije u stanu izmijenjene, samo su dio onog što čeka novog kupca.
Kvadratura stana je 87m2, stanu pripada i spremište u dvorištu, kao i udio u zajedničkom korištenju tavana. Stan se nalazi na 3. katu, bez lifta, iznad je uređeni tavanski prostor i kompletno promijenjeno krovište.
Parking je javni i povlaštena karta za 1.zonu.
Par minuta pješice do Britanskog trga i Parka dr. F. Tuđmana, u blizini svih bitnih sadržaja. Odmah useljiv, uredno vlasništvo. Preporuka!!