Ovaj oglas je istekao!

Prodaja, stan, Centar, Gundulićeva, 3,5s, 129m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 5791968

Cijena:
560.001 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Centar, Gundulićeva, 3,5s, 129m2
PRODAJA, STAN, ZAGREB, CENTAR, GUNDULIĆEVA, 128,99m2, 3.5soban

Izuzetno lijep, ugodan i kompletno renoviran građanski stan u blizini Botaničkog vrta. U potpunosti je adaptiran 2013. godine (nove instalacije, ugrađen stropni klimatizacijski sustav, izlivena betonska deka, podno grijanje u cijelom stanu s prilagođenim skupocjenim parketom i keramikom, spušteni stropovi s 3,30m na 3m radi dodatne izolacije i osvjetljenja, skinuta sva stara žbuka). Broj prostorija je ostao isti no izmijenjen je raspored. Dvije su velike salonske sobe orijentirane na istok (dnevna soba i blagovaonica s kuhinjom), hodnikom je odijeljen spavaći dio (1 veća soba s vlastitom garderobom) i 1 manja dječja ili radna soba, kupaonica s ugrađenom saunom, gospodarska soba s perilicom i sušilicom te odvojeni toalet. Iz hodnika kao i iz veće spavaće sobe postoje izlazi na prostrani natkriveni balkon okrenut na južnu dvorišnu mirnu stranu. Pripada mu i udio u tavanu i podrumu. Stan je pokriven alarmnim sustavom.
Zgrada je pod zaštitom spomenika kulture a nalazi se u donjem, mirnijem dijelu Gundulićeve i samim time je olakšano parkiranje.
U samom centru grada imate priliku useljenja u već gotov i potpuno opremljen dom u kojemu ćete još godinama moći uživati i stvarati uspomene.