Prostrani stan (61 m2) na odličnoj lokaciji - Ravnice

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ravnice, Maksimir, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 17.05.2024.
Oglas pregledan: 436 puta
Šifra oglasa: 5874049

Cijena:
183.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 61,63 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 1983
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se prostrani stan površine 61,63 m2, smješten na odličnoj lokaciji na Ravnicama, na 1. katu dobro održavanog nebodera s ukupno 12 katova.
 
Ovaj funkcionalno raspoređen stan uključuje ulazni hodnik, kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, spavaću sobu te kupaonicu s WC-om. Također, stanu pripada zatvoreni i legalizirani predprostor koji služi kao ostava. Stan je potrebno renovirati, što vam pruža priliku da ga prilagodite prema vlastitim željama.
 
Lokacija stana nudi izvrsnu povezanost s cijelim gradom te se nalazi u neposrednoj blizini osnovnih i srednjih škola, fakulteta, KBC-a Zagreb i doma zdravlja. Uživajte u blizini Parka Maksimir, zoološkog vrta, restorana i sportskih terena, svega nekoliko minuta hoda od tramvajske, autobusne i željezničke stanice.
 
Stan se nalazi u zgradi koja nije oštećena u potresu, posjeduje atomsko sklonište te nudi etažno centralno grijanje i zasebna brojila za struju i vodu, što omogućuje plaćanje po stvarnoj potrošnji. Parking je javan i besplatan ispred zgrade.
 
Za više informacija o ovom jedinstvenom stanu ili za organizaciju razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte. Ne propustite priliku za život u jednom od ljepših dijelova Zagreba!
 
Vlasništvo je uredno, 1/1.
Mogućnost kupnje na kredit.
www.sanpatrik.eu


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga