Prilika! Prizemlje s okućnicom na idealnoj lokaciji blizu mo

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Soline, Dobrinj, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 180 puta
Šifra oglasa: 5760057

Cijena:
300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 98,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Na prodaju je prostran apartman površine 98 m2 smješten u prizemlju s impresivnom okućnicom od 105 m2, udaljen samo minutu hoda od obale. Ova nekretnina, koja se trenutno nalazi u fazi izgradnje, očekuje se da će biti potpuno završena do lipnja 2024. godine, nudeći kupcu priliku za život na izuzetno povlaštenoj lokaciji.

Apartman se sastoji od tri spavaće sobe, dvije kupaonice, te prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom. Iz dnevnog boravka pruža se izlaz na prostranu okućnicu, stvarajući prirodnu povezanost između unutrašnjeg i vanjskog prostora. Kvalitetne karakteristike uključuju PVC stolariju, podno grijanje u kupaonici, laminatne i keramičke podne obloge, te klima uređaj za optimalnu udobnost.

Posebno je istaknuta atraktivna lokacija, s plažom udaljenom samo 140 metara od nekretnine, pružajući jedinstvenu priliku za život uz more. Kupac će također imati osigurano vlastito parkirno mjesto, dodatno olakšavajući svakodnevni život.

Ova nekretnina nudi sve prednosti modernog stanovanja s pažljivo osmišljenim rasporedom prostorija, visokokvalitetnim sanitarijama i mogućnošću \"ključ u ruke\" kupnje. Dodatno, uključen PDV u cijeni čini ovu ponudu još povoljnijom, budući da kupac ne plaća porez na promet nekretnina.
Uživajte u luksuznom životu uz more uz ovu izuzetnu nekretninu koja spaja udobnost i eleganciju.

SAŽETAK:
-stambena površina 98 m2
-okućnica 105 m2
-3 spavaće sobe
-parkirno mjesto
-novogradnja
-u sustavu PDV-a



Uvala Soline proteže se na istočnoj strani otoka Krka i sastoji se od tri lokacije.
Soline, Klimno i Čižići mala su mjesta koja još uvijek imaju sve što vam treba. Mjesta imaju trgovine, ali i restorane i kafiće, tako da sigurno nećete ostati gladni ni žedni.
Uvala Soline idealna je za obitelji s djecom jer se uz šetnicu protežu pješčane i kamenite plaže, neke s vrlo plitkim morem. U Čižićima se, primjerice, u vodi hoda metrima i još uvijek ne prelazi dubinu do koljena. Na istom mjestu, na plaži, nalazi se i ljekovito blato, koje pomaže protiv raznih bolesti.
Za aktivnije obitelji tu je i širok izbor sportova poput odbojke, vodenih sportova, kao i biciklističke i pješačke staze.


ID KOD AGENCIJE: AP3068

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga