PRILIKA! Dvosoban apartman u novogradnji, prvi red do mora!

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novi Vinodolski, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 231 puta
Šifra oglasa: 5759898

Cijena:
470.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 90,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2023
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Nalazi se na prvom katu novoizgrađene zgrade, pozicioniran u prvom redu do obale, ovaj prostrani dvosoban apartman nudi izuzetnu stambenu površinu od 90 m2. Po ulasku kroz ulazni hodnik, dočekuje Vas dobro osmišljen raspored koji uključuje dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, dvije spavaće sobe - jednu od njih s vlastitom kupaonicom - te dodatnu zajedničku kupaonicu.

Poseban naglasak stavljen je na povezanost unutarnjih prostora s vanjskim životnim prostorom. Prostorije poput dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice otvaraju se prema prostranoj terasi, pružajući nevjerojatan panoramski pogled na more. Ova terasa postaje idealno mjesto za opuštanje i uživanje u predivnim pejzažima.

Uz visoki standard opremljenosti, apartman nudi klima uređaje u svakoj prostoriji, podno grijanje, vrhunske podne obloge, PVC stolariju i električne rolete, pružajući udobnost i kvalitetu življenja. Također, apartmanu pripada jedno parkirno mjesto, što dodatno olakšava svakodnevni život.

Ova nekretnina predstavlja izuzetnu priliku ne samo za osobnu upotrebu već i kao investiciju za najam tijekom turističke sezone. S kombinacijom luksuza, funkcionalnosti i nevjerojatnog pogleda, ovo je savršen dom ili investicija za one koji cijene kvalitetan životni prostor uz more.

SAŽETAK:
-stambena površina 90 m2
-2 spavaće sobe
-prvi red do mora
-novogradnja
-1 parkirno mjesto

Novi Vinodolski je najveće mjesto i administrativno središte istoimene rivijere. Mjesto je smješteno na šumovitoj padini i uz plodnu dolinu koja se koristi za poljoprivredu i vinogradarstvo.
U ljetnim mjesecima broj ljudi se udvostruči jer su posjetitelji prepoznali bogatu ponudu ovog grada i redovito mu se vraćaju. Uz plaže, prirodu i sport, treba spomenuti i kulturni aspekt jer brojne izložbe, koncerti i festivali obogaćuju ljetne dane. U Novom Vinodolskom najpoznatija fešta je Ribarska noć uz dobru hranu, vino i glazbu.



ID KOD AGENCIJE: AP3095

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga