Prilika! Dva potpuno opremljena moderna apartmana u Malinsko

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Malinska, Malinska-Dubašnica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 300 puta
Šifra oglasa: 5759773

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 163,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2018
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 3
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodajemo prekrasnu nekretninu u Malinskoj, na otoku Krku, koja nudi udobnost, modernost i pogled na more. Ova nekretnina u naravi predstavlja čitavu etaža prvog kata višestambene zgrade sa 163 m2 stambene površine, podijeljenu na dva dva potpuno opremljena moderna apartmana, svaki s vlastitim ulazom.

Svaki apartman impresionira sa svoje tri prostrane spavaće sobe i dvije kupaonice. Open space dizajn dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom stvara ugodan prostor za druženje i relaksaciju. Dodatnu udobnost pružaju dvije prostrane terase opremljene kaminom, idealne za opuštajuće trenutke s obitelji ili prijateljima, uz djelomičan pogled na more.

Ova nekretnina dolazi kompletno namještena, što znači da novi vlasnici mogu odmah uživati u svim pogodnostima. PVC stolarija s troslojnim staklom i komarnicima, te aluminijske rolete s električnim podizačima na velikim kliznim stijenama osiguravaju optimalnu temperaturu i privatnost.

Dodatne značajke uključuju klimatizirani sustav grijanja/hlađenja, podno grijanje u velikoj kupaonici, podne obloge vrhunske kvalitete od keramike i vinila te energetski certifikat razreda A, što osigurava energetsku učinkovitost i smanjene troškove energije.

Ova nekretnina također nudi praktičnost u obliku tri parkirna mjesta, što je posebno važno u turističkom mjestu poput Malinske. Sve ovo čini ovu nekretninu savršenim izborom za one koji traže idealan dom ili turističku destinaciju na prekrasnom otoku Krku, samo 600 metara udaljeno od mora.

SAŽETAK:
-stambena površina 163 m2
-600 m od mora
-6 spavaćih soba
-3 parkirna mjesta
-kompletno opremljeno


Prekrasno mjesto na otoku Krku je Malinska. Ovo malo mjesto nalazi se u prekrasnoj uvali na zapadnoj strani otoka. Uvala impresionira veličanstvenim mediteranskim prirodnim krajolikom, čistim morem i ugodnom klimom s malo kiše i puno sunca.
Osim prirodnih ljepota, Malinska i okolica nude i druge posebnosti, a to su razne izletničke i sportske aktivnosti, ali i prekrasne plaže koje pozivaju na kupanje i odmor.
Vodi se računa i o kulturi, jer područje oko Malinske ima nekoliko povijesnih spomenika koje svakako vrijedi posjetiti. Među njima su: zvonik crkve sv. Apolinara, franjevački samostan s muzejom i crkva sv. Marije Magdalene.


ID KOD AGENCIJE: AP6006

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga