prekrasan četverosobni dvoetažni stan u Čakovcu

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Martane, Čakovec, Međimurska

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 20.02.2024.
Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 5747729

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 113,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2009
Energetski certifikat: U izradi
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na prodaju dvoetažni četverosobni namješteni stan s vlastitom garažom u Čakovcu
 
Imate priliku postati vlasnikom prekrasnog dvoetažnog četverosobnog stana s potpisom udobnosti i elegancije u Čakovcu. Ovaj prostrani stan s elegantnim namještajem nudi sve što vam je potrebno za udoban i luksuzan životni stil.
Smješten u mirnom dijelu Čakovca, ovaj stan je idealan za one koji traže spoj udobnosti i privatnosti.  U blizini su škole, vrtići, trgovine i ostala bitna infrastruktura.
Neto stambena površina samog stana iznosi 95,15 m2, te je raspoređena na dvije etaže, što pruža obilje prostora za udoban život vaše obitelji.
Na prvoj etaži nalazi se ulazni hodnik, soba za garderobu, prostrana kuhinja sa blagovaonom i dnevnim boravkom otvorenog koncepta, te ostava.  Iz navedenog prostora izlazi se na terasu koja pruža panoramski pogled, dok se stepenicama dolazi na drugu etažu stana gdje se nalazi prostrana kupaonica, te tri spavaće sobe.  Master soba ima dodatan prostor galerije gdje je smještena garderoba, dok se dječje sobe po potrebi mogu spojiti u jednu veliku sobu. 
Grijanje je centralno etažno plinsko, dok se na donjoj etaži nalazi prekrasna kalijeva peć koja vrlo efikasno može zagrijati cijeli stan uz malene troškove.  Osim navedenih grijanja, kuhinja je dodatno opremljena i podnim električnim grijanjem što pruža dodatan komfor. 
Stanu pripada vlastita garaža koja osigurava vaše vozilo od svih vremenskih uvjeta i pruža dodatni osjećaj sigurnosti.  Istome također pripada i dodatno spremište u podrumu za odlaganje vaših osobnih stvari i sitnica, održavajući prostor stana urednim i organiziranim.
U sunčanim danima ili večerima možete uživati u prekrasnom uređenom i ograđenom vrtu opremljenom sjenicom i roštiljem, idealnim za druženje s obitelji i prijateljima.
Stan je opremljen modernim namještajem visoke kvalitete, što vam omogućuje da se odmah uselite i uživate u udobnosti.
 
 
Svim svojim kupcima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje u ishođenju stambenog kredita.
  
Sve dodatne informacije kao i dogovor oko razgledavanja istog možete dobiti pozivom na broj telefona 098/504-356 - Ivica.  
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga