PREDIVAN STAN U KASTVU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kastav, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 152 puta
Šifra oglasa: 5795470

Cijena:
249.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 56,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Kastavje gradić u u neposrednoj blizini Rijeke i Opatije. Kastav je gradić za nezaboravna iskustva, mjesto koje povezuje netaknutu prirodu i dugu povijest. Grad je bogate prošlosti, pod čijm se zidinama susreću vrhunska gastronomija i prekrasan pogled na Kvarner.

Upravo u staroj gradskoj jezgri Kastva prodajemo novouređeni dvoetažni stan smješten na 2. katu manje zgrade. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka povezanog s blagovanicom i kuhinjom koja je u crno-bijeloj paleti boja u kombinaciji sa svijetlim drvom, ističući se ponekim atraktivnim detaljem poput lustera u boji zlata, a sama prostorija okupana dnevnom svjetlošću.

Na istoj etaži nalazi se prostrana spavaća soba, kupaona sa wc kao i zatvorena logga. Iz dnevnog prostora drvene stepenice vode u potkrovlje koje mu pripada na korištenje a sastoji se od spavaće sobe i kupaone. Grijanje u stanu riješeno je sa peći na pelete, električnim radijatorima i klima uređajima.

Kvalitetno je obnovljen te ne zahtijeva nikakva dodatna ulaganja. Ovom stanu pripada i prostrana ostava u podrumu, kao i jedno parkirno mjesto ispred zgrade, pružajući tako praktičnost.
Ovo je izvanredna prilika za stjecanje nekretnine koji nudi udobnost, luksuz i mogućnost maksimalnog iskorištavanja prostora. Ova nekretnina je savršena za turistički najam ili obiteljska nekretnina a na blizini može se pronaći i pregršt kulturnih aktivnosti, kafića, restorana, galerija.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga