PREDIVAN NOVI STAN SA OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 29.03.2024.
Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 5809587

Cijena:
299.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 120,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2022
Broj parkirališnih mjesta: 3
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Matuljismješteni su 8km zapadno od Rijeke, iznad Opatije 2km. Matulji su poznati i kao ''vrata“Kvarnera. Idilični Matulji predstavljaju spoj plavog Kvarnera i zelene Učke. Ovdašnji vidici su jedni od najljepših što postoje, pružajući pogled na cjelokupno plavetnilo Kvarnera uokvireno u ljupki zeleni okvir.

Nedaleko samog centra Matulji prodajemo novouređni predivan stan. Nalazi se na mirnoj lokaciji, pješačkoj udaljenosti od centra Matulja. Stan je dvoetažan i nalazi u novoizgrađenom dijelu kuće koja ukupno raspolaže s tri stana.Stan od 120m2 se sastoji od ulaznog hodinka, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, kupaone i natkrivene terase a na drugoj etaži su dvije spavaće sobe i kupaona. Fasada je rađena sa stiropor 10 cm, a zasebno parkiralište je na okućnici od 210m2. Vlasništvo uredno, bez tereta a kuća je etežirana.

Nekretnina se nalazi se na izuzetnoj dobroj lokaciji te se na pješačkoj udaljenosti nalazi osnovna škola, dječji vrtić, trgovina, ljekarna, pošta, banka, i autobusna stanica. Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za one koji traže stan u blizini svih potrebnih sadržaja kao i odličnu cestovnu povezanost sa Rijekom i Opatijom.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga