PREDIVAN JEDNOSOBAN STAN U VALBANDONU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 12.05.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5867783

Cijena:
177.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 45,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2016
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

OpćinaFažanaje smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga. Od Pule – najvećeg grada u Istri, gospodarskog i kulturnog središta - udaljena je svega osam kilometara. Nadomak pulskim antičkim spomenicima, Fažana i Valbandon – čineći cjelinu Općine – nalaze se na području starorimskih ladanjsko-gospodarskih vila, u krajoliku mediteranskog raslinja.

Na prodaju je predivan jednosoban stan smješten u mirnom naselju Valbandon, svega 1300 metara udaljenosti od mora. Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade i prostire se na ukupnoj površini od 45m2. Sastoji se od prostrane spavaće sobe, hodnika, dnevnog boravka povezanog s kuhinjom, kupaonice te velike terase. Stan je potpuno opremljen namještajem u izvrsnom stanju te posjeduje klima uređaj za grijanje i hlađenje u dnevnom boravku. Podovi su obloženi kvalitetnim keramičkim pločicama u dnevnom boravku, kuhinji, kupaonici i na terasi, dok se u spavaćoj sobi nalazi laminat. Također, stan ima kvalitetnu PVC stolariju te nije potrebno dodatno grijanje tijekom zimskih dana. Ovaj stan nudi odličan raspored prostorija, s jasno odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Idealno je mjesto za ugodan život ili kao investicija za iznajmljivanje.

Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, blizine mora, orijentacije, blizine centra Fažane i ostalih popratnih sadržaja poput trgovine, škole, vrtića, pošte itd. predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost brzog povrata uloženih sredstava ili uživanja u istoj za obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga