PREDIVAN DVOSOBAN STAN U PRIZEMLJU OD 80 m2

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 196 puta
Šifra oglasa: 5796645

Cijena:
207.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 80,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1985
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni Grad smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Grad se ponosi bogatom prošlošću koja seže unatrag tisućama godina te je ostavila dubok trag na njegovoj arhitekturi, kulturi i identitetu. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena. Gastronomska scena Pule nudi izvrsnu kombinaciju istarske kuhinje, obogaćene svježim plodovima mora i lokalnim sastojcima.

Upravo u Gradu Puli u kvartu Šijana na odličnoj lokaciji 900m od mora i 1500m od centra nudi se ovaj prekrasan stanu prizemlju koji se prostire na 80,41 m2, te malim vrtom iza zgrade. Obnovljen i osvježen opremljen novom PVC stolarijom sa troslojnim staklima. Trenutno se koristi grijanje na struju, stime da sadrži plinsku instalaciju za grijanje na plin i vlastit dimnjak pa postoji mogučnost uvođenja grijanja na drva ili pelete, koje možete skladištiti u šupi koju ovaj stan posjeduje. Prilikom ulaska u stan ulazite u prostrani hodnik koji povezuje sve prostorije stana. Dnevni boravak služi kao središte doma sa dovoljno prirodne svjetlosti koja ulazi kroz velike prozore, ova soba nudi ugodnu i primamljivu atmosferu za opuštanje i druženje.Uz dnevni boravak nalazi se kuhinjski dio namijenjen kulinarskim bavljenjima i pripremi obroka, sadrži sve potrebne uređaje, uključujući štednjak, pećnicu, hladnjak i dovoljno prostora za pripremu hrane, te blagovaonski stol za objed budućoj obitelji ove nekretnine. Iza blagovaonskog stola nalaze se staklena vrata koja vode do predivne terase stana, gdje će buduć vlasnici u ljetnim danima uživati. Prednost stana je i smočnica namijenjena skladištenju nepokvarljivih namirnica, kuhinjskih potrepština i potrepština za kućanstvo te tako povećava učinkovitost kuhinje pružajući dodatni prostor za pohranu velikih stvari i namirnica. Stan sadrži zasebni toalet za goste ikupaonicu opremljenu osnovnim elementima kao što su umivaonik, WC i kada. Te je dizajniran s funkcionalnošću i udobnošću na umu.Stan ima dvije spavaće sobe od koje je jedna prenamjenjena kao kućni ured te svaka soba nudi privatnost i mir, pružajući stanovnicima udobno utočište za odmor i rad.

Sve u svemu, ovaj stan u prizemlju nudi skladan spoj funkcionalnosti, udobnosti i stila, zadovoljavajući različite potrebe i sklonosti svojih stanara. Njegov promišljen raspored i dobro dizajnirani prostori stvaraju privlačno okruženje za svakodnevni život i zabavu.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga