Povile - Moderan stan u novogradnji s panoramskim pogledom

Relax nekretnine d.o.o (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Povile, Novi Vinodolski, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/883-3323, 051/333-888

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 5796143

Cijena:
564.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 115,99 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Potkrovlje
Broj parkirališnih mjesta: 1
Garaža: Garaža
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Povile - Moderan stan u novogradnji s panoramskim pogledom

U srcu nove gradnje, stan broj 6 ističe se kao jedini stan u potkrovlju, pružajući ekskluzivnost i privatnost uz panoramski pogled od Velebita do Rijeke. Ovaj prostrani stan karakterizira otvoreni koncept dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji se otvara prema dvjema prostranim terasama. S terasa se pruža zadivljujući pogled na more, pozivajući na trenutke mira i opuštanja.

Stan obuhvaća dvije spavaće sobe na sjeverozapadnoj strani, koje dijele zajedničku kupaonicu opremljenu najnovijom keramičkom sanitarnom opremom i podnim grijanjem. Istok stana krasi treća spavaća soba s privatnom kupaonicom, dodajući dašak luksuza. Inverter klima uređaji osiguravaju ugodnu temperaturu kroz sve godišnje dobe, dok podno grijanje u kupaonicama nudi toplinu i komfor.

Sigurnost je na visokoj razini zahvaljujući protuprovalnim vratima, aluminijskoj stolariji s roletama i video-portafonu s mogućnošću daljinskog otključavanja. Elegancija prostora dolazi do izražaja kroz bijelu lakiranu drvenu unutarnju stolariju i parkete, dok su kupaonice obložene protukliznim pločicama i opremljene pažljivo odabranom opremom.

Stan dolazi s uređenom garažom, a ispred nje se nalazi dodatni prostor za parkiranje još jednog automobila, nudeći pritom i pripremu za električnu punionicu. Ova detaljno promišljena funkcija anticipira potrebe modernog života, dok svaki element u stanu odražava visoke standarde udobnosti, sigurnosti i estetike, čineći ga savršenim izborom za one u potrazi za mirnim životom uz nezaboravne poglede.

ID KOD AGENCIJE: 846

Gordan Butković
Agent s licencom
Mob: +385 99 883 3323
Tel: +385 51 333 888
E-mail: [email protected]
www.relax-nekretnine.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga