Penthouse sa bazenom i panoramskim pogledom

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Malinska, Malinska-Dubašnica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5759893

Cijena:
795.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 192,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2020
Kat: 2
Broj parkirališnih mjesta: 3
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

U mirnom obalnom naselju, samo 300 metara udaljenom od pješčane obale, smjestio se impozantan penthouse koji pruža izvanredan luksuzni doživljaj s panoramskim pogledom na beskrajno plavetnilo mora. Ova ekskluzivna nekretnina nudi savršenu ravnotežu između udobnosti i elegancije.

S obzirom na svoje prostrane dimenzije, penthouse se sastoji od tri raskošno opremljene spavaće sobe, prozračnog dnevnog boravka, moderno dizajnirane kuhinje spojene s blagovaonicom, tri elegantne kupaonice, dodatnog toaleta te dva praktična spremišta. Svaka pojedinačna prostorija je pažljivo osmišljena kako bi pružila vrhunski komfor i estetski dojam.

Luksuz se prostire i na terasu, gdje se ističe unikatan bazen s predivnim pogledom na okolinu. Ova privatna oaza pruža savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u živopisnim zalascima sunca ili osvježavajućim trenucima tijekom toplih ljetnih dana.

Penthouse se ponosi i dodatkom podnog grijanja u najvećoj kupaonici, a svaki kutak ovog prostora je opremljen namještajem po mjeri, što dodatno naglašava ekskluzivnost ove nekretnine.

Uz sve ovo, penthouse ima privilegiju vlastite okućnice veličine 74 m2, stvarajući tako dodatni prostor za privatnost i uživanje na otvorenom. Tri parkirna mjesta rezervirana su isključivo za ovu nekretninu, što dodatno olakšava život u oazi luksuza.

Ova nekretnina predstavlja izuzetnu priliku, bilo da je razmatrate kao vlastiti raj za opuštanje ili kao investiciju u turizmu.
Svojom jedinstvenošću i vrhunskim sadržajem, ovaj penthouse nesumnjivo predstavlja rijedak dragulj na tržištu nekretnina.

SAŽETAK:
-stambena površina 192 m2
-okućnica 74 m2
-3 spavaće sobe
-3 parkirna mjesta
-novogradnja


Prekrasno mjesto na otoku Krku je Malinska. Ovo malo mjesto nalazi se u prekrasnoj uvali na zapadnoj strani otoka. Uvala impresionira veličanstvenim mediteranskim prirodnim krajolikom, čistim morem i ugodnom klimom s malo kiše i puno sunca.
Osim prirodnih ljepota, Malinska i okolica nude i druge posebnosti, a to su razne izletničke i sportske aktivnosti, ali i prekrasne plaže koje pozivaju na kupanje i odmor.
Vodi se računa i o kulturi, jer područje oko Malinske ima nekoliko povijesnih spomenika koje svakako vrijedi posjetiti. Među njima su: zvonik crkve sv. Apolinara, franjevački samostan s muzejom i crkva sv. Marije Magdalene.


ID KOD AGENCIJE: AP1069

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga