Pag, Mandre - Moderan dvoetažni stan s bazenom, novogradnja

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pag, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 5840081

Cijena:
499.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Površina: 100,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Godina izgradnje: 2023

Opširnije o oglasu

U prekrasnom naselju Mandre na otoku Pagu, smještena je elegantna stambena novogradnja koja se sastoji od tri luksuzna apartmana. Svi stanovi imaju istu kvadraturu neto površine od 100 m2 i bruto površine od 130 m2, pružajući vam obilje prostora za udoban i komforan život.
Svaki stan je raspoređen na dvije etaže – prizemlje i prvi kat. Ovaj dvoetažni koncept pruža vam dodatnu privatnost i funkcionalnost. Osim toga, svaki stan ima svoj vlastiti bazen, gdje možete uživati u osvježavajućem kupanju tijekom toplih ljetnih dana. Također, svaki stan dolazi s vlastitim parkirnim mjestom, što znači da ćete uvijek imati osiguran prostor za svoje vozilo.
Zgrada se trenutno nalazi u završnoj fazi izgradnje, što vam omogućuje priliku prilagoditi unutrašnji prostor prema vlastitim željama i potrebama, čineći ga vašim savršenim domom. Ovaj novi kompleks nudi vrhunsku kvalitetu gradnje i modernu arhitekturu koja će sigurno zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.
Ova nekretnina se nalazi na izvanrednoj lokaciji, udaljena samo 300 metara od obale mora. Otok Pag je poznat po svojoj ljepoti, čistim plažama i bogatoj kulturnoj baštini. Mandre je mirno i idilično naselje, ali ujedno je i vrlo blizu svim bitnim sadržajima kao što su trgovine, restorani i druge usluge.
Ovo je prilika za one koji traže luksuzan životni stil na prekrasnom otoku s bogatom ponudom aktivnosti i predivnim pogledom na more. Ne propustite ovu priliku za vlastiti raj na Pagu!




Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385911618289
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent49306
Direktan link: https://regent.hr/property/pag-mandre-moderan-dvoetazni-stan-s-bazenom-novogradnja/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga