Ovaj oglas je istekao!

OTOK CRES, VALUN - Stan prvi red do mora! PRILIKA!

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Valun, Cres, Primorsko-goranska

Telefon  091/500-8728, 091/480-8808

Oglas pregledan: 714 puta
Šifra oglasa: 5041315

Cijena:
495.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 90,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

OTOK CRES, VALUN - Stan prvi red do mora!

Otok Cres smješten je u Kvarnerskom zaljevu i najveći je jadranski otok i omiljena turistička destinacija velikom broju turista diljem svijeta. Južno od grada Cresa nalazi se malo slikovito primorsko naselje ribara i težaka pod imenom Valun koje se smjestilo između dvije prekrasne šljunkovite plaže. Valun je također poznat po gastronomskim specijalitetima, prvenstveno ribljim.

Upravo u mjestu Valunu prvi red do mora s predivnim pogledom na more prodaje se moderno uređeni dvoetažni stan ukupne površine 78,36m2. Stan se sastoji od kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, kupaonice, hodnika i balkona na prvom katu zgrade te hodnika s unutarnjim stubištem, kupaonice, dvije sobe i balkona u potkrovlju zgrade. Stan je u cijelosti namješten i spreman za useljenje. U stanu je postavljeno centralno grijanje na struju, a u svim prostorijama postavljeni su i klima uređaji koji osim za hlađenje mogu poslužiti i za grijanje.

Zbog svoje lokacije stan je idealan za odmor ili cjelogodišnje stanovanje, budući ima centralno grijanje. Na samo 300 metara udaljenosti nalaze se prekrasne uređene plaže, a odmah ispod zgrade restorani i caffe barovi te šetnice i biciklističke staze. 

Idealna investicija za miran obiteljski život ili kao investicija za iznajmljivanje u turističke svrhe radi sigurnog povratka uloženog!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 16242

Igor Popović
Agent s licencom
Mob: +385 91 500 8728
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-krk.com