OPREMLJEN STAN SA TERASOM I VRTOM NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veli vrh, Pula, Istarska

Telefon  097/683-3743

Oglas je aktivan od 15.03.2024.
Oglas pregledan: 360 puta
Šifra oglasa: 5791128

Cijena:
199.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 62,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2015
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u naselju Veli Vrh smješten je ovaj stan idealne orijentacije i površine 62 m2. Stan se nalazi u prizemlju pomnog održavane starije novogradnje sa sve ukupno 12 stanova. Nekretnina je odličnog rasporeda, sa desne strane hodnika smjestile su se prostrana ostava, kupaonica sa dnevnim svijetlom. prostrana spavaća soba, otvoreni prostor koji podrazumijeva dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom te izlaz na prostranu naktivenu terasu sa koje se izlazi i na okućnicu/otkrivenu terasu koja je popločana talakvcem s time da budući vlasnici mogu sebi ukloniti isti i napraviti mini vrt. Stanu pripada parkirno mjesto sa kojeg su sadašnji vlasnici napravili ulaz sa parking mjesta u vrt stana i time omogućili praktičnije korištenje istog. Stan je opremljen PVC stolarijom i roletama, dok je sistem grijanja i hlađenja reguliran vanjskom i unutarnjom jedinicom klima uređaja. Stan je dodatno zvučno izoliran i prodaje se kompletno namješten. Nekretnina posjeduje urednu dokumentaciju, vlasništvo, uporabnu dozvolu, kao i upisano vlasništvo parking mjesta, terase i vrta.

Nekretnina predstavlja zanimljivu investiciju zbog rasporeda, osvijetljenosti, orijentacije, prostrane terase i vrta, kao i mirne lokacije i na taj način pruža budućem kupcu veliku mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života zbog blizine centra grada Pule te svih popratnih sadržaja za život kao i predivnih plaža, te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste ili bilo kojom drugom djelatnošću obzirom na lokaciju, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385976833743
[email protected]
Kruna Petrović
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga