OPATIJA, MATULJI - 2S+DB u strogom centru s konobom i dijelo

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  091/392-5735, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 13.07.2023.
Oglas pregledan: 560 puta
Šifra oglasa: 5335028

Cijena:
202.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 65,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Visoko prizemlje
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

MATULJI, CENTAR - 2S+DB u strogom centru s konobom i dijelom okućnice

Općina Matulji ima izvanredan položaj u zaleđu Opatijske rivijere, s dva granična prijelaza sa najvećim prometom putnika i vozila. Općina Matulji smještena je u sjevernom dijelu Primorsko – goranske županije i predstavlja granicu između Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Obrtništvo i malo poduzetništvo na području općine Matulji se razvijalo od samih početaka, pa su i danas glavni gospodarski nositelji upravo oni. Na području općine Matulji djeluju dvije osnovne škole dok je velika sportska dvorana u Matuljima otvorena je u svibnju 2014.

Prodajemo stan u strogom centru Matulja u blizini svih potrebnih sadržaja. Stan se nalazi na katu održavane dvojne kuće te se sastoji od hodnika, open space prostora koji objedinjuje dnevni boravak, kuhinju i blagavaonu, dvije sobe, ostave, kupaonice te balkona. Stan još treba malo dotjerati odnosno završiti jednu sobu i balkon koji će biti gotovi kroz mjesec dana.
Ispod stana je predivna konoba s kaminom od 30m2 za druženja. Uz stan je jedna velika terasa, a na prizemlju pored parkirališta je zajednička velika terasa sa roštiljem.

Okoliš kuće je uređen te ima 2 parkirna mjesta Prednost stana je izuzetna pozicija jer je u neposrednoj blizini vrtića, škole, glavne prometnice i ostalih sadržaja što čini ovu nekretninu odličnom za život obitelji. Zbog svoje odlične pozicije jer se za svega nekoliko minuta dođe do izlaza na brzu cestu za Rijeku te autoputa za Italiju i Sloveniju kao i da je potrebno svega 5-6 minuta vožnje do najbližih plaža na Voloskom i Preluku ovo je odlična nekretnina za one koji se žele baviti turističkim najmom.

Rijetko imamo stan koji nudi komfor kuće.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 22494

Josip Gudeljević
Agent pripravnik
Mob: +385 91 392 5735
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-opatija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga