OPATIJA, etaža vile s osiguranim pogledom i parkingom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Opatija, Primorsko-goranska

Telefon  098/186-5413, 051/858-544

Oglas je aktivan od 08.02.2024.
Oglas pregledan: 200 puta
Šifra oglasa: 5729668

Cijena:
690.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 79,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 3
Energetski certifikat: C
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Smještena u manjoj austrougarskoj vili, ova nedavno renovirana etaža pruža savršeni spoj udobnosti, dizajna i funkcionalnosti. Tijekom adaptacije vodilo se računa o svim detaljima kako bi ovaj stan zasjao u prvoklasnu nekretninu za život pa se tako kroz stan pojavljuju zvučna imena kao što su Natuzzi, Villeroy Boch, Daikin i Bosch.

Središnjim djelom etaže prevladava velika prostorija otvorenog koncepta koja dijeli funkciju kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka. Sjedeće garniture nude udobno mjesto za uživanje u obilju prirodnog svjetla s pogledom na more kroz francuske balkone. Dodatnom profinjenom ugođaju doprinose visoki stropovi, hrastov parket, raznovrsna rasvjeta te efektna umjetnička djela mlade hrvatske doktorice umjetnosti.

Stan ima dvije prostrane spavaće sobe koje imaju vlastite kupaonice što znatno podiže razinu komotnosti. Glavna spavaća soba ima i pogled na more. Nadalje, na raspolaganju je i jedan gostinjski toalet. S obzirom na to da se prostorije protežu kroz cijelu etažu, stan ima sve četiri orijentacije čime je garantirano maksimalno danje svjetlo. Grijanje i hlađenje stana osigurano je podnim klimama u spavaćim sobama i dnevnom boravku. Kupaonice imaju ugrađeno podno grijanje za ugodan osjećaj kroz cijelu godinu.

Život u Opatiji je apsolutno predivan, a pogotovo kada imate osiguran parking kao u ovom slučaju. Sve u svemu, ovo je izuzetna nekretnina koja nudi ponajbolje od stanovanja na svega par minuta hoda od strogog centra Opatije i svih bogatih sadržaja. Iako namijenjena za stanovanje, ova nekretnina može poslužiti i u investicijske svrhe kao visoko kategorizirani apartman s pet zvjezdica.

Slobodno kontaktirajte agenta za sva dodatna pitanja, virtualnu šetnju ili razgled.

ID KOD AGENCIJE: 2218

Goran Božić
Agent s licencom
Mob: +385 98 1865 413
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga