OPATIJA, CENTAR - odličan veći stan 127m2 s garažom, terasom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Opatija, Primorsko-goranska

Telefon  091/189-8332, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 21.02.2024.
Oglas pregledan: 294 puta
Šifra oglasa: 5749795

Cijena:
410.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 126,58 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Garaža
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

OPATIJA, CENTAR - odličan veći stan 127m2 s garažom, terasom i panoramskim pogledom na more

Na prodaju je fantastičan stan u novijoj gradnji koji se prostire na čak 127m2 stambenog prostora. Ovaj prostrani stan nudi udobnost i luksuz sa svoje 3 spavaće sobe i dvije odlične južno orijentirane terase s prekrasnim pogledom na more.

Ulaz u stan smješten na 1. katu je iz polukata. Na ulasku Vas dočekuje prostrani hodnik koji vodi do open space dnevnog boravka i kuhinje od 55m2. Iz dnevnog boravka izlazi se na južnu terasu s panoramskim pogledom na more, koja pruža idealno mjesto za opuštanje i uživanje. Na istom katu nalazi se i kupaonica s tušem.

Stepenicama se penjemo na gornji kat gdje se nalazi jedna pristojna kupaonica i 3 komotne spavaće sobe, od kojih su dvije južne orijentacije. Glavna spavaća soba ima dovoljno prostora za ormar, a nudi i izlaz na privatnu južnu terasu s panoramskim pogledom na more, pružajući idilično mjesto za jutarnju kavu ili večernje opuštanje.
Stan je opremljen pećnicom na pelete za dodatnu udobnost, dok većina prostorija ima klima uređaj za regulaciju temperature prema potrebi. U vlasništvo nekretnine pripada i podzemna garaža od gotovo 30m2, osiguravajući sigurno parkirno mjesto za vaše vozilo.

Kuća se nalazi u mirnoj slijepoj ulici, okružena šumom, što pruža osjećaj privatnosti i mira. U neposrednoj blizini nalazi se poznata pješačka staza u šumi (Carmen Sylve), idealna za rekreativne šetnje u prirodi.

Ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za kupnju nekretnine u centru Opatije s 3 prostrane spavaće sobe, pružajući udobnost, luksuz i prekrasan pogled na more. Stan je u odličnom stanju, te zahtijeva samo osvježenje namještaja u stilu novog vlasnika.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja



ID KOD AGENCIJE: 27963

Marko Šutanovac
Agent s licencom
Mob: +385 91 189 8332
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-opatija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga