ODLIČAN STAN - 2 Spavaće sobe. vrt, 2 parkirna mjesta. NOVOGRADNJA!

NIX nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bokanjac, Zadar, Zadarska

Telefon  098/517-985, 095/395-4140

Oglas je aktivan od 21.03.2024.
Oglas pregledan: 530 puta
Šifra oglasa: 5798290

Cijena:
197.600 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 68,11 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Garaža: parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

BOKANJAC - NOVOGRADNJA!
U prodaji su stanovi u projektu novogradnje na mirnoj lokaciji na Bokanjcu. Zgrada se sastoji od komfornih 9 stambenih jedinica od kojih je 6 stanova s dvije spavaće sobe i 3 stana s jednom spavaćom sobom. 
Svakom stanu pripadaju 2 parkirna mjesta i ostava u podrumu zgrade. Stanovima u prizemlju pripadaju vrtovi. Cijeli projekt planiran je kako bi budući stanari imali privatnost i komfor. Svaka stambena jedinica formirana je s odlikama maksimalne iskoristivosti i funkcionalnosti prostora. 
U izgradnji se koriste vrhunski materijali i oprema. Svaka soba će imati jedinicu grijanje/hlađenje, a u kupaonicu se postavlja podno grijanje. Vanjska stolarija visoke kvalitete - troslojna izo stakla, ugrađene zaštite od komaraca, rolete na električno upravljanje. 
Podne obloge u sobama izvode se u oblaganju visokokvalitetnim parketom od prirodnog drva, a u ostalim dijelovima stana postavlja se kvalitetna keramika. 
Investitor je pravna osoba, te su kupci osobođeni plaćanja poreza na promet nekretnina. 
STAN OZNAKE S1 nalazi se u prizemlju zgrade i sastoji se od hodnika, 2 spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, kupaonice i dodatnog toaleta, te komforne lođe. Stanu pripada vrt koji se nalazi uz stan, ostava u podrumu i 2 vanjska parkirna mjesta. 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga