OBITELJSKI STAN SA TRI SPAVAĆE SOBE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 222 puta
Šifra oglasa: 5792439

Cijena:
207.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 80,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1987
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula.Pulaje bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u Puli, tj. u Šijani nalazi se ovaj prostrani stan površine 80 m2 na četvrtome katu stambene zgrade. Stan se sastoji od ulaznog predprostora, dvije kupaonice, prostranog dnevnog boravka sa izlazom na lođu, kuhinje sa svim kuhinjskim elementima, štednjakom na plin, visokokvalitetnom perilicom za suđe, prostorom za ručavanje, tri spavaće sobe, još jednog hodnika sa ugradbenim ormarima i ostave. U stanu je postavljena PVC stolarija sa duplim staklom, dok je sustav grijanja i hlađenja reguliran putem jedne jedinice klima uređaja i termo peći. U stanu se nalazi dimnjak kao i priključak na gradski plin, što budućem vlasniku nekretnine pruža mogućnost izbora načina grijanja. Zgrada posjeduje novu fasadu sa termoizolacijom debljine 15 cm, prostrani lift, video nadzor. U tijeku su radovi postavljanja novog lifta, rekonstrukcija krova, kao i prilaz zgradi koji će biti omogućen osobama sa poteškoćama.
Nekretnina se nalazi u blizini svih popratnih sadržaja, trgovina, pošte, škola, vrtića, banaka, restorana, teretana, trgovačkog centra, ljekarni itd.

Zbog svoje nezamjenjive lokacije, površine, broja soba, opremljenosti stana i zgrade, blizine popratnih sadržaja nudi budućem kupcu veoma zanimljivu investiciju sa osiguranim dugoročnim povratom sredstava ili u slučaju korištenja u vlastite svrhe jako ugodan i prostrani stan na odličnoj lokaciji.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga