OBITELJSKI STAN NA TRAŽENOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5795449

Cijena:
169.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 61,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1962
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u jednom od najatraktivnijih dijelova grada Pule na Verudi, smješten je ovaj obiteljski stan na trećem katu, površine 61 m2 m² idealne orijentacije stana - jugozapadne, udaljenosti do mora samo 450 metara..
Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa prostorom za ručavanje i kuhinjom, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu i renoviranog kupatila. Stan kao što je vidljivo na slikama posjeduje drvenu stolariju i prodaje se namješten sa svim namještajem i kućanskim aparatima. U stanu se nalazi parket u odličnom stanju. Lokacija je tražena i idealna kako za obiteljski život tako i za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja. Svi popratni sadržaji su u blizini stana, od pošte, banke, škole, vrtića, tržnice, apoteke, trgovine, plaže, šetnice, gradskog bazena, trgovačkog centra. Stan pored stambenog prostora posjeduje i ostavu za skladištenje stvari i mnogobrojna parkirna mjesta u okviru okućnice zgrade.

Navedena nekretnina predstavlja idealnu investiciju za budućeg kupca u smislu korištenja iste za lagodan obiteljski život, a isto tako i u smislu investicije za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, te osiguranom brzom povratnu uloženih sredstava baš zbog svoje nezamjenjive lokacije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga