Ovaj oglas je istekao!

NOVOGRADNJA u Čilipima - EKSKLUZIVNA PRODAJA

IMB NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/333-5480

Oglas pregledan: 682 puta
Šifra oglasa: 4792610

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 70,00 m²

Opširnije o oglasu

CIJENA NA UPIT. Konačno novogradnja u Čilipima!
Čilipi su osim Cavtata najveće naselje u Konavlima. Idealno mjesto za miran život, u prekrasnom prirodnom okruženju, koje istovremeno nudi zabavne aktivnosti poput adrenalinskih parkova, te ponude za rekreaciju poput mnogih pješačkih i biciklističkih staza koje povezuju Cavtat i Čilipe.
Idealno mjesto za život. Uživati ćete u čuvenom narodnom folkloru, bogatoj gastronomskoj ponudi, a okupati ćete se na plaži Pasjača koja je po čistoći i boji mora jedna od najljepših i najpoželjnijih plaža u Dubrovačkom kraju.
Do Dubrovnika je 22 km, a do Cavtata svega 5 km.
Prodaja stanova u tijeku. Stanovi cca 71 m2 (mogućnost kupnje jednog velikog stana od 140 m2 ili mogućnost kupnje kuće) Stan od 71 m2 se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, 2spavaće soba, kupaonica + wc Fasada - izolacija 8 cm PVC otvori Persijane Ukupno 3 klima uređaja po stanu od 71 m2 (dnevni boravak i spavaće sobe) Grijanje podova u kupaonici i wc-u Podovi: pločice ili parketi – mogućnost odabira Sanitarije: mogućnost odabira Portafon - videofon Protupožarna vrata Parkirna mjesta Pravomoćna građevinska dozvola Više informacija u uredima IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik