NOVOGRADNJA STAN (78 M2) - 2 MIN OD TRAM. - D. DUBRAVA

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donja Dubrava, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 03.02.2024.
Oglas pregledan: 309 puta
Šifra oglasa: 5626739

Cijena:
274.970 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 88,70 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U zagrebačkoj četvrti Donja Dubrava u izgradnji je moderna stambena zgrade na tri etaže (prizemlje + 2 kata) s ukupno 5 stambenih jedinica. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji - mirna obiteljska mikrolokacija u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja i 150 metara od tramvajske stanice na Aveniji Dubrava.
 
Sustav grijanja je podno putem dizalice topline, a hlađenje će biti riješeno putem klimatizacijskih uređaja.
 
Na ulazu u svaki stan nalaze se protuprovalna i protupožarna vrata, podovi su obloženi kvalitetnim parketom i keramikom uz kupaonsku i sanitarnu opremu. Vanjska stolarija je troslojna PVC uz kvalitetnu toplinsku izolaciju.
 
Stan S-1 nalazi se u prizemlju i sastoji od tri spavaće sobe (10, 9 i 9 m2), kupaonice, gostinskog WC-a, predsoblja, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom (S - Z - J) te vrta (70 m2).
 
Posebnost ove zgrade je upotreba visokokvalitetnih materijala i opreme u izgradnji, s energetskim certifikatom klase A i vrhunskom izolacijom. Izgrađena je od armiranobetonske konstrukcije te pruža maksimalnu sigurnost u slučaju potresa, u skladu s hrvatskim zakonodavstvom. Investitor, renomirana zagrebačka tvrtka, poznata je po svojoj kvaliteti u građevinskom sektoru.
 
U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, dječji vrtić, osnovna škola, ljekarna, dom zdravlja, supermarketi, restorani, caffe-barovi, dok je tramvaj udaljen 2 minute laganog hoda.
 
Mogućnost kupnje garaže površine 15 m2.
OPIS STANA:
Stan S-1 - prizemlje - stambena površina 70,45 m2 (3 spavaće sobe + kupaonica + wc) + vrt (70 m2) + garažno parkirno mjesto, ukupno neto obračunska površina 88,70 m2 = 274.970 EUR
 
Datum useljenja: 12/2024
Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje kreditom banke.
www.sanpatrik.eu
 
Za ostale detalje ili termin sastanka, stojimo na raspolaganju.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga