Novogradnja Srednjaci 2S + DB 62,51 m2!

K2 nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Srednjaci, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  099/556-6655

Oglas je aktivan od 01.05.2024.
Oglas pregledan: 276 puta
Šifra oglasa: 5854742

Cijena:
243.789 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 62,51 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024

Opširnije o oglasu

Prodaju se odlični stanovi u manjoj novogradnji na Srednjacima. Zgrada je smještena u mirnoj ulici okružena kućama i manjim stambenim zgradama. 
Zgrada se izvodi u tri nadzemne etaže sa tri stambene jedinica, te svaki stan ima vlastito parkirno mjesto. Zgradu karakterizira urbani karakter, moderna arhitektura i kvaliteta, prilagođena suvremenom načinu života.
 
Predmetni stan je smješten na prvom katu, oznake S-2 te se sastoji od 
Ulaznog prostora 2,85 m2
Spavaće sobe 10,70 m2
Kupaonice 5,12 m2
Dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom 29,37 m2
Spremište 2,12 m2
Spavaća soba 12,35 m2
 
Što čini ukupnu površinu od 62,51 m2
 
Obavezna kupnja vanjskog parkirnog mjesta
 
O GRADNJI:
Konstrukcija zgrade je armirano-betonska. Projektirana otporna konstrukcija do 9 stupnjeva po Richteru.Fasadni zidovi su armirano-betonski zidovi debljine 20cm.Zidovi između stanova i vanjskog stubišta su od armiranog betona s 10 cm toplinsko-zvučne izolacije.Pregradni zidovi – ciglena opeka / gips-kartonske ploče u dva sloja.AB međukatne ploče su debljine 20 cm, a temeljna ploča je debljine 35 cm.Svijetla visina u stanovima (visina od gotovog poda do stropa) je 270 cm.Visina vrata je 210 cm.Fasada se izvodi po sistemu “ETICS” s 15 cm toplinske izolacije, a završni sloj je akril/silikonska žbuka.ALU antracit vanjska stolarija s više-komornim profilima, ostakljena izo LOW- troslojnim staklom punjenim plinom argonom, sa pripadajućom kutijom za aluminijske rolete punjene poliuretanom.Ulazna vrata u stanove su protuprovalna sa dobrom zvučnom izolacijom.Podovi soba, dnevnog boravka i blagovaone obloženi su gotovim hrastovim parketom, a ostali podovi keramičkim pločicama, na terasama i u protukliznoj izvedbi.Zajednički dijelovi zgrade – stubište popločeni su keramičkim pločicama, dok su ograde i rukohvati u stubištima od inoxa.Sve instalacije u objektima biti će izvedene materijalima renomiranih proizvođača.Elektro brojila smještena na svakom katu u zasebnoj prostoriji dostupnoj s hodnika.Sva rasvjeta u zajedničkim prostorijama je LED tehnologije, kako bi se smanjila potrošnja.Za klima-uređaje biti će ugrađena cjelokupna instalacija u svakom stanu, te nosači vanjske jedinice, kao i priključak odvodnje kondenzata.Vodomjeri su predviđeni za svaki stan u posebnim vodomjernim ormarićima u hodniku stubišta, a glavni ventil vode u svakom stanu.
Sva sanitarna oprema biti će od renomiranih proizvođača.Grijanje objekta je etažno-plinsko, čime je osigurana i priprema tople vode. Grijanje je radijatorsko ali postojii opcija ugradnje podnog grijanja uz radijatore u kupaonicama.Ventilacija je osigurana bešumnim ventilatorima u svim sanitarnim prostorijama, a ventilacija kuhinja osigurana je zasebnim “spiro” cijevima za odsis napa dovedenih do pozicije štednjaka predviđenim projektom.Energetski razred – projektom je predviđen „A+“ energetski razred.
 
Više informacija na
+385 99 556 6655 Karlo Kubat
[email protected]
 
K2 NEKRETNINE
QBAT STUDIO d.o.o.
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga