Novogradnja Srednjaci 1S + DB 48,19 m2!

K2 nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Srednjaci, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  099/556-6655

Oglas je aktivan od 01.05.2024.
Oglas pregledan: 196 puta
Šifra oglasa: 5854741

Cijena:
187.941 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 48,19 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024

Opširnije o oglasu

Prodaju se odlični stanovi u manjoj novogradnji na Srednjacima. Zgrada je smještena u mirnoj ulici okružena kućama i manjim stambenim zgradama. 
Zgrada se izvodi u tri nadzemne etaže sa tri stambene jedinica, te svaki stan ima vlastito parkirno mjesto. Zgradu karakterizira urbani karakter, moderna arhitektura i kvaliteta, prilagođena suvremenom načinu života.
 
Predmetni stan je smješten na drugom (uvučenom) katu, oznake S-3 te se sastoji od 
Ulaznog prostora 3,88 m2
Spavaća soba 10,54 m2
Kupaonica 5,04 m2
Dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom 24,10 m2
Nenatkrivena terasa 18,52 m2 (4,63 m2)
 
Što čini ukupnu obračunsku površinu od 48,19 m2
Trenutno jemoguće izabrati jednu od opcija izvedbe spavaćih soba. 
 
Obavezna kupnja vanjskog parkirnog mjesta
 
O GRADNJI:
Konstrukcija zgrade je armirano-betonska. Projektirana otporna konstrukcija do 9 stupnjeva po Richteru.Fasadni zidovi su armirano-betonski zidovi debljine 20cm.Zidovi između stanova i vanjskog stubišta su od armiranog betona s 10 cm toplinsko-zvučne izolacije.Pregradni zidovi – ciglena opeka / gips-kartonske ploče u dva sloja.AB međukatne ploče su debljine 20 cm, a temeljna ploča je debljine 35 cm.Svijetla visina u stanovima (visina od gotovog poda do stropa) je 270 cm.Visina vrata je 210 cm.Fasada se izvodi po sistemu “ETICS” s 15 cm toplinske izolacije, a završni sloj je akril/silikonska žbuka.ALU antracit vanjska stolarija s više-komornim profilima, ostakljena izo LOW- troslojnim staklom punjenim plinom argonom, sa pripadajućom kutijom za aluminijske rolete punjene poliuretanom.Ulazna vrata u stanove su protuprovalna sa dobrom zvučnom izolacijom.Podovi soba, dnevnog boravka i blagovaone obloženi su gotovim hrastovim parketom, a ostali podovi keramičkim pločicama, na terasama i u protukliznoj izvedbi.Zajednički dijelovi zgrade – stubište popločeni su keramičkim pločicama, dok su ograde i rukohvati u stubištima od inoxa.Sve instalacije u objektima biti će izvedene materijalima renomiranih proizvođača.Elektro brojila smještena na svakom katu u zasebnoj prostoriji dostupnoj s hodnika.Sva rasvjeta u zajedničkim prostorijama je LED tehnologije, kako bi se smanjila potrošnja.Za klima-uređaje biti će ugrađena cjelokupna instalacija u svakom stanu, te nosači vanjske jedinice, kao i priključak odvodnje kondenzata.Vodomjeri su predviđeni za svaki stan u posebnim vodomjernim ormarićima u hodniku stubišta, a glavni ventil vode u svakom stanu.
Sva sanitarna oprema biti će od renomiranih proizvođača.Grijanje objekta je etažno-plinsko, čime je osigurana i priprema tople vode. Grijanje je radijatorsko ali postojii opcija ugradnje podnog grijanja uz radijatore u kupaonicama.Ventilacija je osigurana bešumnim ventilatorima u svim sanitarnim prostorijama, a ventilacija kuhinja osigurana je zasebnim “spiro” cijevima za odsis napa dovedenih do pozicije štednjaka predviđenim projektom.Energetski razred – projektom je predviđen „A+“ energetski razred.
 
Više informacija na
+385 99 556 6655 Karlo Kubat
[email protected]
 
K2 NEKRETNINE
QBAT STUDIO d.o.o.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga