Ovaj oglas je istekao!

Novogradnja PREMIUM LIVING RIJEKA - stan 7.2 / 2S+DB

DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/254-1593

Oglas pregledan: 656 puta
Šifra oglasa: 5541023

Cijena:
331.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 74,63 m²
Tip gradnje: novogradnja

Opširnije o oglasu

Atraktivna novogradnja na odličnoj poziciji! Unutar zgrade nalazi se 40 stanova i 4 poslovna prostora raspoređenih na 5 nadzemnih etaža, Parkiranje vozila i spremišta stanara nalaze se unutar 2 etaže podzemne garaže čime je umanjen vizualni utjecaj parkinga i omogućen je i što veći broj prohodnih ozelenjenih površina u prizemlju.
Stanovi zadovoljavaju najviše kriterije gradnje, a njihov dizajn prati moderno i luksuzno uređenje. Svaki stan ima prostranu lođu kako bi boravak na otvorenom bio omogućen tokom većeg dijela godine.

Građevina je pravokutnog oblika, sastoji od dvije podzemne i pet nadzemnih etaža. Garažni prostor nalazi se u podzemnim etažama na dvije etaže, sa ukupno 75 parkirnih mjesta prosječne širine 2,70 metara i spremištima stambenih prostora. U prizemnoj etaži smještena su 4 poslovna prostora i 2 stambene jedinice. Etaže 1.-4. kata su stambene namjene.
Orijentacija svih stanova je zapad-jug-istok što pruža pogled na Kvarnerski zaljev, otok Krk i Opatiju. Glavni pješački ulaz u zgradu projektiran je s istočne strane prizemlja u ulici Ante Pilepića, dok se ulaz u garažu za motorna vozila nalazi na jugu zgrade u ulici Milutina Bataje na razini prve podzemne etaže. Sve etaže povezane su trokrakim stubištem i sa dva velika dizala svako za 9 osoba.

LOKACIJA
Luksuzni višestambeni objekt Premium Living Rijeka smješten je između Opatije i Rijeke na Zametu. Objekt se nalazi na 600 metara zračne linije od mora.
Lokacija objekta je blizu svih sadržaja, a opet dovoljno daleko od gradske gužve. Zgrada je smještena izvan gradskog centra Rijeke, na Zametu. Blizina raznovrsnih sadržaja za život i odmor jedna je od istaknutih prednosti ovih stanova.
Sportska dvorana, igralište, tržnica, osnovna škola, vrtić, trgovina, ordinacija, plaža, otvoreni teniski tereni, sve to nalazi se u neposrednoj blizini objekta.
Zahvaljujući prometnom položaju objekta i blizini zaobilaznice za svega petnaestak minuta autom naći ćete se u centru grada ili Gradu Opatiji.
OPREMA:
U stanovima je predviđen DAIKIN sustava za potrebe grijanja i hlađenja dnevnog boravka, kuhinje i soba u svakom stanu zasebno. Primarno grijanje stambenih prostora je preko DAIKIN ALTTHERMA hibridne dizalice topline i podnog grijanja. Dizalica kao izvor energije koristi električnu energiju ili gradski plin, ovisno o parametrima vanjskih uvjeta i cijene energije. Preko istog sustava je i priprema tople vode.
Podovi međukatnih konstrukcija izvest će se od visokokvalitetnih keramičkih pločica/parketa 1.klase. Unutar stanova provest će se podno grijanje. Stropove čini podgled nosivih AB ploča.
Fasada - Središnji dio objekta biti će izveden kao ETICS fasada, sa mineralnom vunom debljine 10 cm, dok su bočni „istaci“ izvedeni kao ventilirana fasada od kompozitnih ploča.
Prozori i ostakljena vrata biti će od aluminijskih okvira s prekinutim termo mostom, proizvođača WICONA i dvostrukim toplinsko-izolacijskim ostakljenjem ispunjenim plinom. Kao zaštita od sunca predviđene su klizne grilje na središnjem dijelu objekta, te djelomično rolete na ostalim fasadnim otvorima.
Krov je ravan i neprohodan, sa pristupom za održavanje.
Nosiva konstrukcija je robusna, monolitna armirano betonska, izuzetno otporna na visoke stupnjeve potresa. Tlačna čvrstoća betona objekta Premium living je marke 45, što osigurava otpornost i na najjače zabilježene elementarne nepogode na riječkom području i šire.

Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina.

STAN OZNAKE 7.2
Stan se nalazi na drugom katu zgrade, sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje i blagavaone, dnevnog boravka ,kupaonice i wc-a.
Pripadaju mu jedno parkirno mjesto u podzemnoj garaži i spremište.

ENERGETSKI RAZRED A+ što podrazumijeva zgradu koja ima znatno niže troškove korišenja energije.

POČETAK GRADNJE; 05/2023.
ZAVRŠETAK GRADNJE; 01/2025.

Za sve detaljnije informacije, prezentaciju i obilazak gradilišta nazovite:

- Agent Marko Vukelić 091/254-1593
[email protected]