Novi dvoetažni apartman s bazenom

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5760140

Cijena:
660.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 115,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2020
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Garaža
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Ovaj ekskluzivni dvoetažni apartman, smješten u Crikvenici, predstavlja vrhunac udobnosti i luksuza. Prostire se na prvoj i drugoj etaži elegantne urbane vile, pružajući jedinstven doživljaj življenja.

Na prvoj etaži, dočekuje Vas prostrani ulazni prostor, toaleta i praktičan vešeraj. Ovaj nivo također obuhvaća elegantni dnevni boravak spojen s kuhinjom i blagovaonicom. Uživanje na natkrivenoj terasi površine 13 m2 pruža osjećaj privatnosti i opuštanja, dok se u okviru ove etaže nalazi i jedna prostrana spavaća soba s vlastitom kupaonicom.

Unutarnjim stepeništem se penjete na drugu etažu, gdje su smještene dvije luksuzne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Ovaj nivo izdvaja impozantna terasa površine 25 m2, pružajući spektakularan pogled na more i okolinu.

Izvanredan dodatak ovom apartmanu je privatna okućnica površine 45 m2, koja nudi savršeno mjesto za opuštanje uz bazen, sunčalište i vrtni roštilj. Svaka stambena jedinica ima osiguranu potpunu privatnost, uz jedno vanjsko i jedno garažno parkirno mjesto, spremište i kotlovnicu.

Objekt je izgrađen s vrhunskim materijalima, uključujući aluminijsku stolariju s velikim staklenim stijenama, vrhunsku termoizolaciju te keramiku i drvene podove visoke kvalitete. Svaka stambena jedinica je opremljena inverter klimom i podnim grijanjem preko dizalice topline.

Ova nekretnina se smjestila na mirnoj lokaciji, udaljena deset minuta vožnje od centra grada, plaže, restorana i ostalih sadržaja, čineći je idealnom za osobnu uporabu ili iznajmljivanje tijekom turističke sezone.
Luksuz, udobnost i spektakularni pogled na more čine ovaj apartman savršenim domom.

SAŽETAK:
-stambena površina 115 m2
-privatna okućnica 45 m2
-3 spavaće sobe
-bazen
-parkirno mjesto
-novogradnja


Crikvenica je najveći grad na istoimenoj rivijeri. Mjesto je blizu raznih prometnih točaka i zračne luke, tako da je lako doći do njega.
Posebnosti Crikvenice, osim položaja, su: prekrasne plaže, ljubazni ljudi, mogućnosti izleta, gastronomija, sportske aktivnosti, znamenitosti, spomenici i bogata kulturna ponuda.
Posljednja spomenuta kultura posebice je posebna jer se u njoj tijekom ljetnih mjeseci održavaju brojni koncerti, izložbe i predstave.
Selce i Dramalj, iako znatno manji, po ljepoti nimalo ne zaostaju Crikvenici. Tamo ćete također pronaći dobar izbor aktivnosti za slobodno vrijeme i prekrasne male plaže na kojima možete uživati ​​u suncu i moru.

ID KOD AGENCIJE: AP3055

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga