Ovaj oglas je istekao!

MODERNI STAN U NOVOGRADNJI MEDULIN

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 5795481

Cijena:
197.615 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 71,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Medulin je naselje i općina u Istarskoj županiji, smješten na jugu istarskog poluotoka i nalazi se oko 8 kilometara jugoistočno od Pule. Zanimljivost o Medulinu je da spada među najvažnija turistička odredišta Istre s bogatom ribarskom tradicijom. Medulinski zaljev sa 11 nenastanjenih otočića s netaknutom prirodom i plažama s borovim šumama idealnim za odmor. Medulinje najpoznatija i najposjećenija lokacija u Hrvatskoj za surfanje na valovima.

Upravo u Medulinu na udaljenosti od otprilike 900 m od plaže i centra u zgradi od tri stana prodajemo stan na drugom katu od 68,65 m2. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje sa blagovaonom i dnevnim boravkom, kupaonice i natkrivene terase.

Projekt novogradnje modernih stanova provjerenog investitora vrhunski je promišljena i energetski učinkovita stambena zgrada za stanare koji traže kvalitetu u gradnji i opremanju stanova, maksimalno iskorištene kvadrate, niže troškove održavanja i osiguran parking prostor.

Stan se prodaje po sistemu “ključ u ruke”, s kompletnom ALU stolarijom, opremljenom kupaonicom, protuprovalnim vratima, klima uređajem, te uključenim parkirnim mjestom i spremištem. Planirani završetak svih građevinskih radova i radova okućnice su do kraja 2024.godine

Ova nekretnina nudi priliku da posjedujete kvalitetan i moderan stan u neposrednoj blizini predivnih plaža i šetnjica. Samim time jamči odličan izbor za svakodnevni život, ali i iz istih razloga nudi priliku za izvrsnu investiciju i brz povrat novca kroz turističku sezonu u koliko bi se stan iznajmljivao.

Kupac ne plaća porez na promet nekretnina!

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent