Ovaj oglas je istekao!

MODERNI STAN U NOVOGRADNJI MEDULIN

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/572-3281

Oglas pregledan: 446 puta
Šifra oglasa: 5620492

Cijena:
214.327 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Medulin je naselje i općina u Istarskoj županiji, smješten na jugu istarskog poluotoka i nalazi se oko 8 kilometara jugoistočno od Pule. Zanimljivost o Medulinu je da spada među najvažnija turistička odredišta Istre s bogatom ribarskom tradicijom. Medulinski zaljev sa 11 nenastanjenih otočića s netaknutom prirodom i plažama s borovim šumama idealnim za odmor. Medulin je najpoznatija i najposjećenija lokacija u Hrvatskoj za surfanje na valovima.

 Upravo u Medulinu na udaljenosti od otprilike 900 m od plaže i centra u zgradi od tri stana prodajemo stan na drugom katu  od 73 m2. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje sa blagovaonom i  dnevnim boravkom, kupaonice i natkrivene terase.

Projekt novogradnje modernih stanova provjerenog investitora  vrhunski je promišljena stambena zgrada za stanare koji traže kvalitetu u gradnji i opremanju stanova, maksimalno iskorištene kvadrate, niže troškove održavanja i osiguran parking prostor.

 Stan se prodaje po sistemu “ključ u ruke”, s kompletnom stolarijom, opremljenom kupaonicom, protuprovalnim vratima,  klima uređajem, te uključenim parkirnim mjestom i  spremištem. Planirani završetak svih građevinskih radova i radova okućnice su do kraja 2024.godine.

Ova nekretnina nudi priliku da posjedujete kvalitetan i moderan stan u neposrednoj blizini predivnih plaža i šetnjica. Samim time jamči odličan izbor za svakodnevni život, ali i iz istih razloga nudi priliku za izvrsnu investiciju i brz povrat novca kroz turističku sezonu u koliko bi se stan iznajmljivao.

Kupac ne plaća porez na promet nekretnina!

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281

[email protected]

KARMEN CETINA

Asistent u posredovanju