Moderna elegancija: penthouse (95 m2) s pogledom na Zagreb

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gornja Dubrava, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 12.04.2024.
Oglas pregledan: 156 puta
Šifra oglasa: 5829974

Cijena:
395.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 110,36 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2021
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na prodaju je moderan penthouse s penoramskim pogledom na grad, u novogradnji, savršeno pozicioniran u zagrebačkom kvartu Gornja Dubrava. Ova moderna stambena jedinica, smještena u živopisnom urbanom okruženju, pruža izvanrednu kombinaciju komfora, stila i praktičnosti, uz blizinu svih ključnih gradskih sadržaja.

Stan S-51, smješten na sedmom posljednjem katu zgrade, obuhvaća prostrani ulazni prostor, tri udobne spavaće sobe, dvije moderne kupaonice, prostrani dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, te impresivnu terasu od 36 m2.

Dizajn interijera uključuje podno grijanje, visokokvalitetnu Pisa Gold keramiku u kupaonicama i dnevnom boravku, premium liniju Hansgrohe sanitarnu opremu, vrhunsku stolariju od drva i aluminija s izolacijskim staklom, te elegantne hrastove parkete u spavaćim sobama.

U sklopu stana nalaze se dva povezana garažna parkirna mjesta, a stanari mogu uživati u brzom liftu Schindler. Kuhinjske površine izrađene su od visokootpornog porculana, što dodaje na modernosti i funkcionalnosti prostora. Lokacija zgrade je odlična, udaljena samo 100 metara od tramvajske stanice i 5,7 km od centra Zagreba, što stanarima omogućuje lagan pristup svim potrebnim sadržajima za ugodan život.

Ovo je izvanredna prilika za one koji traže luksuzan životni prostor u Zagrebu, s blizinom svih društvenih sadržaja, uključujući vrtiće, škole, tržnice, bolnice, shopping centre i sportske sadržaje. Za sve dodatne informacije i termin razgleda, slobodno nas kontaktirajte.

Pogledajte pogled na Zagreb s balkona ovog stana u našem videu: https:/www.youtube.com/watch?v=LOAfEYSlSMg

OPIS STANA:
Stan S51 - 7. kat - stambena površina 86,65 m2 (tri spavaće sobe + dvije kupaonice) + terasa 36 m2 + 2 x garažno parkirno mjesto = 395.000 EUR

Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje kreditom banke.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga