Moderan stan u centru grada (83 m2), Petrova ulica

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 09.03.2021.
Oglas pregledan: 2150 puta
Šifra oglasa: 4611722

Cijena:
230.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 4-sobni
Površina: 83,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 1929
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se moderno uređen četverosoban stan površine 83 m2 potpuno renoviran 2008. godine u centru grada, u stambenoj zgradi u Petrovoj ulici, 5 minuta hoda udaljen od tramvajske stanice na Kvaternikovom trgu.
 
Stan se sastoji od ulaznog prostora, tri spavaće sobe, hodnika, dnevne sobe s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice, zasebnog WC-a, sve površine 83 m2, te pripadajuće dvije ostave (u podrumu i na tavanu).
 
Stan se nalazi na 3. katu u šarmantnoj stambenoj zgradi iz 1929. godine s ukupno 13 stanova (bez lifta), a 2008. godine napravljena je potpuna adaptacija prema arhitektonskom projektu (betonska serklaža, na podu su drvene grede s dva sloja ploča, granulat, te parket; nove instalacija vode, kanalizacije, struje, interneta). Zgrada u potresu nije zadobila teža oštećenja, dobila je žutu naljepnicu zbog pada dimnjaka na krov koji je nakon toga poptuno nov.
 
Stolarija je uređena drvena sa izo-staklom (dobra toplinska i zvučna izolacija) s novim aluminijskim roletama, vanjski zidovi su od cigle debljine cca 60 cm, grijanje je etažno plinsko (Vaillant bojler), stan je klimatiziran s dva klima uređaja.
 
Uz stan moguće je (ali nije nužno) kupiti i garažu površine 16 m2 po cijeni od 10.000 EUR.
 
Mikro i makro lokacija stana je vrhunska. Stan se nalazi u centru nadomak svih društvenih sadržaja (škole, vrtići, fakulteti, dom zdravlja, ljekarna, prodavaonice, tržnice, bolnice Šalata i Petrova), a opet u potpunom miru, te je idealan za kvalitetan život.
 
Vlasništvo je 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje kreditom banke.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga