MODERAN DVOSOBANSTAN NA TOP LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5795409

Cijena:
267.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 72,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2010
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Medulin je slikovito naselje smješteno na jugu istarskog poluotoka, oko 8 kilometara jugoistočno od Pule. Ovo šarmantno mjesto obiluje bogatom ribarskom tradicijom te je jedno od najvažnijih turističkih odredišta u Istri. Medulinski zaljev s 11 nenastanjenih otočića pruža netaknutu prirodu i prekrasne plaže s borovim šumama, stvarajući idiličnu atmosferu za opuštajući odmor.

Na udaljenosti od otprilike 250 metara od mora, u prekrasnom Medulinu, smješten je ovaj moderan dvosoban stan površine 71 m2. Prostrani dnevni boravak uređen je u modernom stilu s udobnim namještajem i velikim prozorima koji pružaju obilje prirodnog svjetla. Kuhinja je potpuno nova s elegantnim detaljima, a iz nje se izlazi na prostranu terasu idealnu za opuštanje i uživanje na otvorenom. Stan ima dvije spavaće sobe koje dijele zajedničku terasu te moderno kupatilo s luksuznom tuš kabinom i elegantnim detaljima. Dodatno, stan je opremljen klima uređajima za grijanje i hlađenje, senzorom pokreta, alarmnim i protupožarnim sustavom te videonadzorom kako bi osigurao sigurnost i udobnost stanovanja. Nekretnina je potpuno namještena novijim vrhunskim namještajem i opremom te pruža nevjerojatnu priliku za život u udobnosti i luksuzu. Uz stan dolazi jedno parkirno mjesto koje osigurava praktičnost i sigurnost vašeg vozila. Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za uživanje u medulinskom životu uz blizinu mora i sve pogodnosti moderne udobnosti.

Ova nekretnina nudi priliku da posjedujete kvalitetan i moderan stan na mirnoj lokaciji blizu predivnih plaža i šetnica . Stan se nalazi na odličnoj lokaciji na samo 250 m od mora i 1000 m od centra Medulina. Samim time jamči odličan izbor za svakodnevni život, ali iz istih razloga nudi priliku za investiciju i brz povrat novca kroz turističku sezonu ukoliko bi se stan iznajmljivao.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga