Medulin, stan u novogradnji na frekventnoj lokaciji, 1000 m od mora

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 28.04.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5851757

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 71,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2021
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Medulin - turistička atrakcija gdje je potražnja za nekretninama izrazito velika. Zamislite praktičnost, uz samo nekoliko minuta hoda do obližnje plaže, restorana, centra i svih potrebnih sadržaja za život.
Nedaleko od samog centra stan smješten na II. katu zgrade moderne novogradnje, prostire se na ukupnoj površini od 71 m2, s dobro osmišljenim rasporedom prostorija. Ulazni hodnik vodi u prostrani dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, koji su intrigirani u \"open space\" konceptu, stvarajući prozračan i svijetao prostor koji pruža izlazak na terasu sa staklenim stijenama i  prekrasnim pogledom na more, zatim spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom, dječjom sobom i dodatnom kupaonicom.
Stan također dolazi sa osigurana dva parkirna mjesta, što je dodatan praktični aspekt. Dok se u prizemlju zgrade nalazi i spremište za odlaganje dodatnih stvari.
Kupnja ovog stana omogućuje budućim vlasnicima da odmah uživaju u novom domu, jer se stan prodaje kompletno namješten i opremljen kao na slikama.
Ova nekretnina nudi idealnu priliku, za one koji traže udobnost i ugodnu atmosferu tijekom cijele godine, bilo za obiteljski život ili iznajmljivanje u turističke svrhe.
Izuzetno mirna lokacija s naglaskom prednosti na dostupnost svih bitnih sadržaja neophodnih za život. Udaljen na samo 500 m hoda od glavne Medulinske šetnjice.
Vlasništvo uredno, 1/1 bez tereta ( moguća kupnja na kredit ).
Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte na broj +385 95 2777 177

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga