Medulin, NOVOGRADNJA, luksuzan stan na II. katu+2 parkirna mjesta

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 10.03.2024.
Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5784171

Cijena:
252.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 84,16 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ZAPOČETA IZGRADNJA!!!
U okolici centra Medulina koji plijeni sve veću popularnost posjetitelja iz cijelog svijeta, gdje možete doživjeti jednu od najboljih turističkih ponuda, počela je izgradnja nove stambene zgrade sa 3 stana, moderne arhitekture.
Na prodaju je stan, smješten na II. katu zgrade ukupne korisne površine 70,77 m2, pružajući privatnu atmosferu.
Ulaz u stan Vas dočekuje prostranim hodnikom, koji vodi do svih prostorija ( dnevni boravak+kuhinja+blagovaonica, dvije spavaće sobe-jedna ima izlaz na terasu, kupaonice i spremišta ). Dnevni boravak ima izlaz na natkrivenu terasu, koja Vam pruža idealno mjesto sa opuštanje i druženje s prijateljima i obitelji.
Stanu pripadaju 2 parkirna mjesta u dvorištu zgrade, koje će biti obloženo tlakavcem.
Ova novogradnja nudi mnoštvo pogodnosti, kako bi zasigurno pružila siguran i udoban životni prostor. Uz svu modernu estetiku, praktičan raspored i funkcionalnost, predstavlja priliku za luksuzan život koji će zadovoljiti Vaše potrebe i preferencije.
Stan se gradi od visokokvalitetnih materijala, podno grijanje u dnevnom boravku i kupatilu, protuprovalna ulazna vrata, 1 klima uređaj, sanitarije u kupaonici s walk-in tuševima, PVC stolarija u antracit boji sa ugrađenim komarnicima na prozorima, podovi kroz stan će biti od keramike, osim u spavaćim sobama gdje će biti postavljen laminat.
Medulin nudi prekrasno okruženje, s prirodnim ljepotama i blizinom svih potrebnih sadržaja, uključujući plaže, trgovine, restorane... stoga ne propustite priliku postati vlasnikom ovog prekrasnog stana u novogradnji.
Zbog svoje lokacije, stan je odličan izbor za cjelogodišnje stanovanje ili za korištenje u turističke svrhe s obzirom na atraktivnost lokacije.
Planirani završetak svih radova je 03/2025. godine
Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga