Medulin, jednosoban stan na II. katu + sređeno potkrovlje

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 22.11.2023.
Oglas pregledan: 380 puta
Šifra oglasa: 5540146

Cijena:
220.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 46,65 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2005
Energetski certifikat: B
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Medulin ili naselje kojeg nazivaju središtem turističkog života, gdje zanimljivosti ne nedostaje, jer spada među najvažnija turistička odredišta Istre s bogatom ribarskom tradicijom, mnoštvo predivnih lokacija, kulturne baštine i bogate gastronomije.
Upravo tu, prodajemo stan na II. katu ukupne površine 46,65 m2, kojeg čine: hodnik, dnevni boravak+blagovaonica+kuhinja, spavaća soba, kupaonica i loggia. U potkrovlju se nalazi velika sređena prostorija koja koja služi kao ostava koja pripada spomenutom stanu.
Stan je pozicioniran na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Medulinu, u neposrednoj blizini najpoznatije pješčane plaže Bijeca koja je ujedno i  jedna od najomiljenijih plaža svih Medulinaca, udaljena nekoliko minuta hoda. U blizini se još nalazi raznovrstan sadržaj poput škola, vrtića, ljekarne, dućana i slično...
Stan se nalazi u stambenoj zgradi, u mirnom dijelu i u potpunosti je namješten, klimatiziran i spreman za novog vlasnika. Ispred zgrade osiguran je parking.
Nekretnina je prilika za investiciju koju se ne smije propustiti, a isto tako omogućava potpuni užitak za svakodnevni obiteljski život.
Za sve dodatne upite stojimo Vam na raspolaganju!
Mail: [email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga