Medulin, dvosoban stan u novogradnji na I. katu, 145 m2 + 2 parkinga

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 28.01.2024.
Oglas pregledan: 246 puta
Šifra oglasa: 5619178

Cijena:
500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 145,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: U izradi
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Medulin - oaza mnogih i prekrasnih lokacija, te se svojom tradicijom i izgledom daleko izdvaja od ostalih turističkih gradova, jer je njegova povijest vrlo životopisna. Kako za turiste tako i za domaće ljude koji požele u ovom divnom mjestu živjeti.
Stoga u našoj ponudi preporučamo ovaj moderni stan, koji se smjestio na I. katu, sveukupne stambene površine od 145 m2, sa pripadajuća 2 parkinga u dvorištu.
Kvalitetna gradnja ovog stana, te neponovljivi dizajn samog stambenog prostora, imperativ je za kupce koji zasigurno imaju jedinstven životni stil.
Ovaj prekrasan i prostran stan sastoji se od ulaznog hodnika, odvojenog wc-a, dvije spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu, komotnog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom, gdje je sa obje strane omogućen izlaz na terasu ( 2 terase ). 
Uz modernu organizaciju i raspored stana, puno svijetla, visoke kvalitete materijala, svaka prostorija će imati klima uređaj s funkcijom grijanja/hlađenja ( ukupno tri ), a kupaonice će biti opremljene luksuznim sanitarijama, walk-in tuševima i perilicom rublja.
Orijentacija na svega nekoliko koraka od svih potrebnih sadržaja potrebnih za kvalitetan i ugodan život: trgovine, škola, vrtić, plaže i već dobro poznata Medulinska šetnjica samo su neke od odlika koje ovu nekretninu čine idealnom.
Stan je trenutno u fazi završetka radova, u kojoj kupac još uvijek može izabrati keramiku i podloge po svome ukusu, a završetak svih radova predviđa se krajem 3 mjeseca 2024. godine.
Za više informacija i termine oko razgleda molimo nazvati na broj: + 385 95 2777 177
 
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga