MATULJI- stan, 75,74m2, 2s + db, 2 balkona, ODLIČNA LOKACIJA

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  091/420-1339, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 07.07.2022.
Oglas pregledan: 1184 puta
Šifra oglasa: 4996885

Cijena:
205.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 75,74 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 1
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

MATULJI

Općina Matulji ima izvanredan položaj u zaleđu Opatijske rivijere, s dva granična prijelaza sa najvećim prometom putnika i vozila. Općina Matulji smještena je u sjevernom dijelu Primorsko – goranske županije i predstavlja granicu između Republike Hrvatske i Republike Slovenije.
Područje Općine Matulji prekriveno je najvećim dijelom šumama i šumskim zemljištem. Već taj podatak govori dovoljno o zastupljenosti i značaju prirodne sredine u strukturi površina. Prirodna zanimljivost ponikva “Breški dol” predložena je za zaštitu u kategoriji botaničkog rezervata zbog fenomena dubinske zonacije vegetacije, gdje je na razmjerno malom prostoru zastupljeno nekoliko različitih biljnih zajednica raspoređenih u ponikvi zavisno o prirodnim faktorima.

Prodaje se stan u strogom centru Matulja nedaleko od svih potrebnih sadržaja. Stan se nalazi na prvom katu stambene zgrade te se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, ostave, hodnika, kupaonice s wc-om te dva balkona. Sa južnog balkona se pruža djelomičan pogled na more. Stan je uredan i održavan te po potrebi odmah useljiv. Na zgradi je obnovljena fasada te je stubište zgrade uredno i održavano. Također u suterenu zgrade mu pripada drvarnica. Okoliš zgrade je uređen sa dovoljno parkirnih mjesta. Odlična lokacija u blizini svih sadržaja. PREPORUKA AGENTA!!!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 8985

Renato Vrčković
Agent s licencom
Mob: +385 91 420 1339
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga