MANDRE- Dvoetažni stan u potkrovlju 63 m2 + 1 pm

BASICS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kolan, Pag, Zadarska

Telefon  01/2308-080, 099/230-8082

Oglas je aktivan od 04.03.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5770719

Cijena:
262.550 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 63,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2017
Energetski certifikat: A
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

OTOK PAG-MANDRE
U ovom lijepom turističkom mjestu na otoku Pagu prodajemo dvoetažni stan površine 63 m2, koji je smješten u potkrovlju novije zgrade građene 2017. godine. Prodaje se potpuno opremljen i namješten. Iz stana se izlazi na veliku i lijepu terasu koja je produženi dnevni boravak stana. Stan je opremljen klimom koja ugodno hladi za vrijeme ljetnih vrućina, a moguć je boravak i zimi, odnosno tijekom cijele godine jer ima podno grijanje, a i grijanje klimama. Stan je smješten u stambeno poslovnoj zgradi (u prizemlju i suterenu je pansion).
Stan je smješten na zadnjoj etaži s nesmetanim pogledom na more i otoke, a s druge strane na planinu Velebit.  Zgrada je udaljena 200 m od mora, plaža, kafića i restorana. Stanu pripada jedno parkirno mjesto!
Otok Pag je otok s najvećom proizvodnjom sira, izradom tradicionalne čipke, a samo mjesto Mandre je jedno od najljepših mjesta na otoku Pagu, sa prelijepom malom lukom, ima  zelenila, park za djecu, tri trgovine, šest restorana, ljekarnu, od Novalje s jedne strane i grada Paga s druge strane udaljeno je svega cca 15 minuta vožnje.
Zgrada odnosno stan posjeduje svu potrebnu dokumentaciju (građevinska, uporabna dozvola,  objekt je etažiran, energetski certifikat A+).
Cijena: 262.550 eura
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+ PDV, a uključuje pripremu kompletne kupoprodajne dokumentacije, prijenos vlasništva i prebacivanje režija

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga