MANDRE-Četverosoban stan 146,71 m2 na prvom katu + 2 pm

BASICS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kolan, Pag, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/2308-080, 099/230-8082

Oglas je aktivan od 04.03.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5770711

Cijena:
396.117 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 146,71 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

OTOK PAG – MANDRE!
U ovom lijepom turističkom mjestu na otoku Pagu prodajemo stan na prvom katu ukupne površine 146,71 m2, (od toga je stambenog dijela 136,19 m2) koji je smješten na prvom katu stambene zgrade. Sastoji se od blagovaone, dnevnog boravka i kuhinje, tri sobe, dva predsoblja, dvije kupaonice, WC-a ostave, dva balkona te dviju terasa. Stanu pripada spremište i dva parkirna mjesta. Iz stana se izlazi na veliku i lijepu terasu sa pogledom na more, a svojom površinom terasa je dovoljna da bude i produženi dnevni boravak i blagovaona. Stan je opremljen klimom koja ugodno hladi za vrijeme ljetnih vrućina, a može i u zimskim mjesecima omogućiti boravak jer se putem klime može i grijati prostor.
Otok Pag je vrlo interesantan kako domaćim tako i stranim posjetiteljima jer je vrlo specifičan po svom izgledu, s jedne strane je stjenovit, a s druge strane postoje područja u kojima su šume s kampovima i stoljetnim maslinicima.
Mjesto Mandre je jedno od najljepših mjesta na otoku Pagu, sa prelijepom malom lukom, ima zelenila, park za djecu i teretanu koji su smješteni u šumici na otvorenom u centru mjesta, osim toga ima tri trgovine, šest restorana, slastičarnu, ljekarnu, od Novalje s jedne strane i grada Paga s druge strane udaljeno je svega cca 15 minuta vožnje.
Zgrada odnosno stan posjeduje svu potrebnu dokumentaciju (građevinska, uporabna dozvola,  objekt je etažiran, energetski certifikat A).
Cijena: 2.700 €/m2 (Ukupna cijena 396.117 eura)
Agencijska provizija za kupca iznosi 2,0%+PDV i uključuje izradu kompletne kupoprodajne dokumentacije, upis vlasništva, prijenos režija.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga