MALINSKA, dvoetažni stan sa vrtom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Malinska, Malinska-Dubašnica, Primorsko-goranska

Telefon  091/117-9591, 051/858-544

Oglas je aktivan od 02.05.2024.
Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 5855785

Cijena:
690.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 176,41 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Natkriveno parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Ponosno vam predstavljamo priliku za posjedovanje ovog izvanrednog dvoetažnog apartmana smještenog u prelijepoj Malinskoj na otoku Krku. S udaljenošću od samo 100 metara od obale Jadranskog mora, ovaj apartman pruža ultimativno iskustvo obalnog života. Sve što vam treba za luksuzno i udobno stanovanje nalazi se ovdje!

Sadržaji:

3 prostrane spavaće sobe: Ovaj apartman nudi tri prostrane spavaće sobe, svaka opremljena udobnim krevetima i dovoljno prostora za vaše potrebe.

Prostrani dnevni boravak: Dnevni boravak s velikim prozorima pruža prekrasan pogled na more i izlaz na prostranu terasu. Idealno mjesto za opuštanje i uživanje u pogledu.

Potpuno opremljena kuhinja: Moderna kuhinja opremljena je svim potrebnim aparatima i priborom za kuhanje, čineći pripremu obroka jednostavnom i ugodnom.

Privatni vrt s bazenom: Veliki vrt i bazen pružaju savršen prostor za opuštanje, sunčanje i druženje s obitelji i prijateljima.

Dva parkirna mjesta: Osigurana su dva parkirna mjesta kako biste se bez brige mogli kretati po otoku i istraživati okolicu.

Pogled na more: Pogled s terase i balkona je nevjerojatan, posebno tijekom zalaska sunca. Osjećajte svježinu morskog povjetarca svakog dana.

Malinska je omiljena destinacija na otoku Krku, poznata po prekrasnim plažama, restoranima i kulturnim atrakcijama. U blizini se nalaze brojne aktivnosti na otvorenom za ljubitelje prirode i avanture.

Sada je vrijeme da ostvarite svoj san o životu uz more na otoku Krku!

ID KOD AGENCIJE: 986

Damir Plavotić
Agent s licencom
Mob: +385 91 1179 591
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga