Ovaj oglas je istekao!

Luksuzni stan u Rogoznici s panoramskim pogledom na more, 77,69 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rogoznica, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 40 puta
Šifra oglasa: 5844972

Cijena:
399.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Luksuzni stan u Rogoznici s panoramskim pogledom na more, 77,69 m2
Luksuzni stan u Rogoznici s panoramskim pogledom na more, 77,69 m2

U srcu Rogoznice smjestio se stan površine 77,69 m2 i to u prizemlju novoizgrađene stambene zgrade s ukupno 4 stana.

U ovom stanu spojila se elegancija, funkcionalnost i spektakularan pogled. Stan nudi više od klasičnog doma; ima zaseban ulaz što pruža intimnost i privatnost, te se sastoji od 2 prostrane spavaće sobe, kupaonice, hodnika koji vodi do svijetle i prozračne kuhinje s blagovaonicom. Dnevni boravak je dizajniran s posebnom pažnjom kako bi omogućio predivne poglede na marinu Frapa, a ono što je posebno je izlaz na veliku natkrivenu terasu koja pruža spektakularan panoramski pogled na otvoreno more.

Ukupna površina zatvorenog dijela stana iznosi 61.91m2 te ima pristup vlastitom vrtu veličine oko 125 m2. Vrt je opremljen pergolom koja pruža ugodnu hladovinu za opuštanje, roštiljem idealnim za druženja s prijateljima ili obitelji, sunčalištem za uživanje u toplim sunčanim danima te jacuzzijem s pogledom na more koji će vam pružiti nezaboravne trenutke relaksacije.

Opremljen je podnim grijanjem koje pruža ugodnu toplinu tijekom hladnijih razdoblja, dok su klima uređaji integrirani u strop kroz inovativnu dizalicu topline, pružajući idealnu temperaturu i kvalitetu zraka u svim prostorijama.

Sigurnost je prioritet, što potvrđuje sustav video nadzora kojeg ovaj stan posjeduje. Također, korišteni su najmoderniji i najkvalitetniji materijali tijekom gradnje i opremanja prostora. Sav namještaj je s potpisom i rađen po mjeri.

Stanu pripada i 25% krovišta (cca 30 m2) na koje se mogu postaviti solarni paneli.

Stan dolazi s jednim parkirnim mjestom, a susjedstvo je mirno. Ovaj stan nudi iznimnu priliku za život blizu obale, udaljen samo 200 metara od mora. Do centra Rogoznice ima samo nekoliko minuta.

Rogoznica, mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama. Rogoznica je poznata i po čitavom nizu zabavnih i kulturnih manifestacija.